Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Top 98 sint ignatiusstraat 4 breda Update

Top 98 sint ignatiusstraat 4 breda Update

Presentatievideo | St.  Ignatiusstraat 103a, Breda

sint ignatiusstraat 4 breda

Sint Ignatiusstraat 4 in Breda, Nederland, is een prachtige historische straat die dateert uit de middeleeuwen toen het nog deel uitmaakte van het oorspronkelijke stadscentrum van Breda. De straat is vernoemd naar Saint Ignatius, een Spaanse priester en stichter van de jezuïetenorde. Het huis op nummer 4 is een prachtig voorbeeld van een gebouw uit de 19e eeuw en is zowel van binnen als van buiten uniek en prachtig.

Het huis heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de 19e eeuw, toen het oorspronkelijk werd gebouwd. Het gebouw was zo ontworpen dat het dienst deed als een zogenaamd bankgebouw en werd gebruikt als een kantoor en woonruimte voor de directeuren van de bank. Het gebouw is ontworpen in de stijl van de neoclassicistische architectuur. Deze stijl was populair in die tijd en het gebouw heeft nog steeds veel van de kenmerkende elementen van deze stijl.

Een van de kenmerkende elementen van dit huis is de prachtige gevel van zandsteen. De gevel is versierd met verschillende sculpturen en ornamenten, waaronder pilasters, capitelen, en medaillons. Het huis heeft ook grote ramen die voldoende licht binnenlaten en waardoor er overheen gekeken kan worden, waardoor het mogelijk is om de straat vanuit iedere kamer te zien. De schoorstenen van het huis zijn ook erg elegant en worden vaak gebruikt om het huis te identificeren.

Het interieur van het huis is net zo indrukwekkend als de gevel. Het huis heeft vele prachtige originele kenmerken die perfect zijn bewaard gebleven. Een van de meest indrukwekkende functies is de gewelfde hal met marmeren vloeren. De hal heeft een groot raam dat voldoende licht binnenlaat en waarmee je de prachtige stijl van de hal kunt bekijken. Voorbij de hal bevindt zich de grote woonkamer met open haard en geschilderde plafonds. Deze kamer is zeer ruim en licht en heeft veel originele kenmerken intact gelaten, wat het perfect maakt voor een gezellige avond met vrienden.

Een andere prachtige kamer in het huis is de bibliotheek. Deze kamer is groot en biedt voldoende ruimte om te zitten en te ontspannen terwijl je een boek leest. De kamer is voorzien van ingebouwde kasten en planken die de muren bedekken. De kamer heeft een prachtige open haard die zorgt voor een zeer gezellige sfeer.

Het huis heeft ook een prachtige eetkamer met een geweldig ontwerp. Deze kamer is perfect voor een formele diners en heeft alles wat je nodig hebt voor een onovertroffen diner. De kamer heeft grote ramen die laten veel natuurlijk licht binnen, waardoor het een zeer heldere en luchtige plek is.

De keuken van het huis is volledig uitgerust met alle moderne en technologische apparaten en is groot genoeg om in te koken en te dineren. De keuken heeft ook een ontbijtruimte, waardoor het perfect is als je graag een rustige start van je dag wilt hebben.

Het huis heeft in totaal 6 slaapkamers, waardoor er genoeg ruimte is voor een groot gezin of veel gasten. De slaapkamers zijn ruim en mooi ingericht. Sommige van de slaapkamers hebben ook hun eigen badkamer.

Het huis heeft ook een grote kelder met veel ruimte voor extra opslag. Er zijn ook twee grote kelderruimtes die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van de eigenaar.

Naast de prachtige binnenruimte heeft het huis ook een prachtige buitenruimte. Er is een mooie tuin achter het huis met veel plaatsen om te zitten en te ontspannen. Er is ook een patio die perfect is voor een barbecue of een feestje. De tuin heeft veel bomen en is afgeschermd, waardoor je privacy en rust hebt.

Het huis is ook ideaal gelegen in de stad. Het ligt vlakbij het stadscentrum van Breda en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het huis ligt in een rustige straat, waardoor het een oase van rust is in het midden van de stad.

FAQs:

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over het huis op Sint Ignatiusstraat 4 in Breda:

1. Wat is de grootte van het huis?

Het huis op Sint Ignatiusstraat 4 in Breda heeft een vloeroppervlak van ongeveer 548 vierkante meter.

2. Hoeveel slaapkamers heeft het huis?

Het huis heeft in totaal 6 slaapkamers.

3. Heeft het huis een lift?

Nee, het huis heeft geen lift.

4. Is er parkeergelegenheid bij het huis?

Er is geen parkeergelegenheid bij het huis zelf, maar er zijn openbare parkeerplaatsen in de buurt.

5. Is het huis gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer?

Ja, het huis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn tramhaltes en busstations in de buurt van het huis.

6. Kan ik het huis bezichtigen?

Ja, als je geïnteresseerd bent in het huis, kun je een bezichtiging aanvragen bij de verkopende partij.

7. Hoe oud is het huis?

Het huis is gebouwd in de 19e eeuw en is dus meer dan 100 jaar oud.

8. Hoeveel kost het huis?

De prijs van het huis op Sint Ignatiusstraat 4 in Breda is op aanvraag. Voor meer informatie over de prijs van het huis kun je contact opnemen met de verkopende partij.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: star-shl breda

Bekijk de video over “sint ignatiusstraat 4 breda”

Presentatievideo | St. Ignatiusstraat 103a, Breda

Zie meer informatie: vietmasks.com

Afbeeldingen gerelateerd aan sint ignatiusstraat 4 breda

Presentatievideo | St.  Ignatiusstraat 103a, Breda
Presentatievideo | St. Ignatiusstraat 103a, Breda

star-shl breda

+++++++++++++++++++++++ Updating +++++++++++++++++++++++++++++++++

Meer informatie over sint ignatiusstraat 4 breda vind je hier.

Zie hier meer: Top 638 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel sint ignatiusstraat 4 breda. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 45 sint ignatiusstraat 4 breda

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *