Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Slagerij Berkel en Rodenrijs: De Beste Keuze voor Vleesliefhebbers!

Slagerij Berkel en Rodenrijs: De Beste Keuze voor Vleesliefhebbers!

Na jaren sappelen maakt de ouderwetse slagerij of  - Z TODAY

slagerij berkel en rodenrijs

Slagerij Berkel en Rodenrijs heeft in haar 75-jarige geschiedenis een uitstekende reputatie opgebouwd in de Nederlandse voedselindustrie. Het bedrijf is gevestigd in het Zuid-Hollandse Berkel en Rodenrijs, net buiten Rotterdam, en staat bekend om haar hoogwaardige vleesproducten gemaakt van lokale ingrediënten en haar toewijding aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Het ontstaan van Slagerij Berkel en Rodenrijs

In 1945 begon Willem Maas met zijn vrouw Maria Maas-van Leeuwen een kleine slagerij in Berkel en Rodenrijs. Het bedrijf was toen nog klein en de verkoop bestond voornamelijk uit lokale klanten die op zoek waren naar kwalitatief hoogwaardig vlees. Langzamerhand werd het bedrijf bekender in de regio en begon het zijn horizon te verbreden.

In de jaren ’70 nam zoon Jan Maas het stokje over en had als doel om het bedrijf te laten groeien en moderniseren. Hij wilde dat de slagerij niet langer alleen lokaal bekend zou zijn. Jan Maas had grote ambities en wilde klanten verspreid over heel Nederland bereiken. Hij investeerde in de productie en het verbeteren van de processen, waardoor het bedrijf steeds breder werd geadviseerd. Het bedrijf zette zich in om meer dan alleen een fysieke winkel te zijn, maar ook om klanten te voorzien via een uitgebreide webwinkel.

De huidige beheerder, Theo Zandstra kende de familie Maas al jaren en kwam in 2000 bij de slagerij werken. Hij diende als Maas’ rechterhand en werkte in diverse functies in het bedrijf. In 2011 werd Zandstra de eigenaar van het bedrijf, waarbij hij de beginselen en normen en waarden van zijn voorgangers voortzette.

Het assortiment van Slagerij Berkel en Rodenrijs

Slagerij Berkel en Rodenrijs staat bekend om een breed scala aan producten die het aanbiedt. Het assortiment bestaat onder andere uit rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, kip, wild en gevogelte, maar ook visproducten en kant-en-klare maaltijden. Alle vleesproducten zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt van lokale ingrediënten.

Een van de kenmerken van de slagerij, een sterk onderscheidende factor, is de keus voor het inkopen van Fries Roodbont koeien. Dit ras is niet alleen zeldzaam, maar ook gewild bij de kenners. Deze in Frieland geselecteerde koeien worden bij lokale veehouders zorgvuldig gehouden en overpowered, om daarna vanuit deze regio naar de slagerij te worden gebracht.

Daarnaast is ook het uitgebreide assortiment aan kant-en-klaar maaltijden een van de grote attracties van de slagerij. Deze zijn onder andere populair onder klanten die graag een snelle maaltijd op tafel willen zetten maar toch op zoek zijn naar kwaliteit. De maaltijden worden dagelijks vers bereid in de keuken van de slagerij.

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Slagerij Berkel en Rodenrijs is toegewijd aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf heeft verschillende initiatieven en projecten geïmplementeerd om deze doelen te bereiken. Een van de initiatieven van de slagerij is bijvoorbeeld om zoveel mogelijk lokale producten te gebruiken, zoals vlees van de Fries Roodbont koeien. Het bedrijf wil hiermee niet alleen het gebruik van lokale producten bevorderen, maar ook de lokale economie stimuleren door het ondersteunen van lokale boeren.

Slagerij Berkel en Rodenrijs heeft ook enkele technologieën geïmplementeerd om energie te besparen en het gebruik van water en afval te verminderen. Het bedrijf geeft papieren plastic zakken en gebruikt thermisch papier om te voorkomen dat het bijdraagt aan milieuschade.

Naast het doen van dagelijkse bedrijfsactiviteiten binnen milieuaspecten, zorgt Slagerij Berkel en Rodenrijs er ook voor om op elk mogelijke manier bij te dragen aan de maatschappelijke activiteiten in de regio.

FAQs

Q: Hoe kan ik producten bestellen bij Slagerij Berkel en Rodenrijs?

A: Er zijn verschillende manieren om producten te bestellen bij Slagerij Berkel en Rodenrijs. U kunt bij uw bezoek aan de slagerij uw vleesproducten kopen of via de website van de slagerij bestellen. Online bestellen is eenvoudig en kan via de webwinkel. Producten kunnen ook telefonisch worden besteld en worden thuisbezorgd.

Q: Welke betalingsmethoden accepteert Slagerij Berkel en Rodenrijs?

A: Bij de slagerij kunt u met contant geld betalen, evenals per pinpas of creditcard. Online betalingen worden geaccepteerd via iDeal.

Q: Kan ik kant-en-klare maaltijden bestellen bij Slagerij Berkel en Rodenrijs?

A: Ja, Slagerij Berkel en Rodenrijs biedt een breed assortiment aan kant-en-klare maaltijden aan. Deze maaltijden worden dagelijks vers bereid in de keuken van de slagerij en kunnen zowel in de winkel als online worden besteld.

Q: Wat is het retourbeleid van Slagerij Berkel en Rodenrijs?

A: Als een product bij levering beschadigd is, of niet aan uw verwachtingen voldoet, neem dan binnen 48 uur contact op met Slagerij Berkel en Rodenrijs. U kunt kiezen tussen een vervanging of een geld terug-optie.

Q: Levert Slagerij Berkel en Rodenrijs ook aan bedrijven?

A: Ja, als u een bedrijf heeft en geïnteresseerd bent in het afnemen van producten van Slagerij Berkel en Rodenrijs, neem dan contact op met de slagerij voor speciale bedrijfsaanbiedingen.

Q: Wat zijn de openingstijden van de winkel van Slagerij Berkel en Rodenrijs?

A: De openingstijden verschillen gedurende de week. Het is raadzaam om de website van de slagerij te raadplegen voor de meest up-to-date tijden. Over het algemeen is de winkel van maandag tot en met zaterdag geopend van 08:00 uur tot 18:00 uur en zondag 12:00 uur tot 17:00 uur.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: slagerij de rooij berkel, keurslager, salades bestellen berkel en rodenrijs, slagerij de rooij bergschenhoek, ambachtelijke slager zoetermeer, slagerij de with, slagerij de with maaltijden, slagerij pijnacker

Bekijk de video over “slagerij berkel en rodenrijs”

Na jaren sappelen maakt de ouderwetse slagerij of – Z TODAY

Zie meer informatie: vietmasks.com

Afbeeldingen gerelateerd aan slagerij berkel en rodenrijs

Na jaren sappelen maakt de ouderwetse slagerij of  - Z TODAY
Na jaren sappelen maakt de ouderwetse slagerij of – Z TODAY

slagerij de rooij berkel

Slagerij De Rooij Berkel, wat begon als een slagerij in de jaren ’20, is uitgegroeid tot een modern vleesbedrijf met een divers aanbod aan verse en ambachtelijke vleesproducten en specialiteiten. Het familiebedrijf staat bekend om haar hoge kwaliteit en oog voor detail, en heeft inmiddels een grote schare trouwe klanten opgebouwd. In dit artikel duiken we dieper in op Slagerij De Rooij Berkel.

Geschiedenis van Slagerij De Rooij Berkel

In 1920 opende Gijsbertus de Rooij zijn eerste slagerij in Rotterdam. Het was hard werken, maar ook een tijd van innovatie en een groeiende markt. In de jaren die volgden, groeide de slagerij uit tot een begrip in de regio. Het bedrijf werd overgenomen door de zoons van Gijsbertus, en later ook weer door diens kleinzonen. Zo bleef het een echt familiebedrijf, waarin iedere generatie haar eigen stempel wist te drukken.

Tegenwoordig is Slagerij De Rooij Berkel gevestigd in Berkel en Rodenrijs, waar het bedrijf haar eigen productielocatie heeft. Het team bestaat uit vakmensen die gespecialiseerd zijn in het slagersvak, en die dag in dag uit werken aan het leveren van topkwaliteit vleesproducten.

Het assortiment van Slagerij De Rooij Berkel

Slagerij De Rooij Berkel heeft een uitgebreid assortiment aan vleesproducten en specialiteiten, van verse runderlappen tot ambachtelijke worsten en van carpaccio tot spareribs. Alle producten zijn geproduceerd met aandacht voor het dierenwelzijn en de kwaliteit van het vlees.

Zo biedt het bedrijf bijvoorbeeld vlees van de Black Angus, een runderras dat bekend staat om haar malsheid en smaakvolle vlees. Het vlees van deze runderen komt uit Schotland en wordt met zorg geselecteerd en verwerkt tot o.a. biefstukken en hamburgers.

Een andere specialiteit van Slagerij De Rooij Berkel is het Iberico varken, afkomstig uit Spanje. De varkens worden gevoed met eikels en grassen waardoor het vlees een heerlijke nootachtige smaak krijgt. Van dit varken worden o.a. hammen en worsten gemaakt.

Naast het dagelijkse assortiment biedt Slagerij De Rooij Berkel ook seizoensgebonden specialiteiten, zoals wild en kerstproducten. Ook kunnen klanten hier terecht voor catering en BBQ-pakketten.

Kwaliteit staat voorop bij Slagerij De Rooij Berkel

Bij Slagerij De Rooij Berkel staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bedrijf werkt uitsluitend met vers vlees van topkwaliteit, waarbij het welzijn van de dieren altijd voorop staat. Zo worden de dieren op een duurzame en diervriendelijke manier gehouden en geslacht.

Daarnaast hanteert Slagerij De Rooij Berkel een strenge hygiëne en voedselveiligheidsbeleid om de kwaliteit van haar producten te waarborgen. De productielocatie is dan ook voorzien van moderne apparatuur en verwerkingslijnen die voldoen aan de strengste eisen.

Trouwe klantenkring van Slagerij De Rooij Berkel

Het harde werk, de focus op kwaliteit en de persoonlijke aandacht hebben ervoor gezorgd dat Slagerij De Rooij Berkel een trouwe klantenkring heeft opgebouwd. Veel klanten komen al jarenlang bij de slagerij en waarderen de persoonlijke service en het vakmanschap van het team. Ook online is het bedrijf populair, mede door de mogelijkheid om de bestelling online te plaatsen en thuis te laten bezorgen.

Veel gestelde vragen over Slagerij De Rooij Berkel

Wat maakt Slagerij De Rooij Berkel uniek?

Slagerij De Rooij Berkel onderscheidt zich door haar focus op kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht. Het bedrijf werkt uitsluitend met vers vlees van topkwaliteit en heeft oog voor het welzijn van de dieren. Daarnaast biedt Slagerij De Rooij Berkel een divers en seizoensgebonden assortiment aan vleesproducten en specialiteiten.

Waar komt het vlees van Slagerij De Rooij Berkel vandaan?

Slagerij De Rooij Berkel werkt uitsluitend met vers vlees van topkwaliteit, afkomstig van geselecteerde leveranciers. Zo komt het vlees van de Black Angus uit Schotland en het Iberico varken uit Spanje.

Kan ik online bestellen bij Slagerij De Rooij Berkel?

Ja, Slagerij De Rooij Berkel biedt de mogelijkheid om online te bestellen via de webshop op haar website. Hiermee kan je de bestellingen plaatsen en thuis laten bezorgen.

Wat voor specialiteiten heeft Slagerij De Rooij Berkel?

Slagerij De Rooij Berkel biedt een divers aanbod aan ambachtelijke vleesproducten en specialiteiten. Zo is er vlees van de Black Angus, het Iberico varken, carpaccio en spareribs. Daarnaast biedt het bedrijf seizoensgebonden specialiteiten, zoals wild en kerstproducten.

Biedt Slagerij De Rooij Berkel ook catering aan?

Ja, Slagerij De Rooij Berkel biedt ook catering aan. Hierbij kan je denken aan BBQ-pakketten en buffetten op maat.

Conclusie

Slagerij De Rooij Berkel is een familiebedrijf met een lange geschiedenis en traditie in het slagersvak. Het bedrijf richt zich op het leveren van vleesproducten van topkwaliteit, waarbij het dierenwelzijn en de hygiëne voorop staan. Het assortiment van Slagerij De Rooij Berkel is divers en seizoensgebonden, en biedt een breed scala aan ambachtelijke vleesproducten en specialiteiten. Door de persoonlijke aandacht en het vakmanschap van het team, heeft Slagerij De Rooij Berkel een trouwe klantenkring opgebouwd en blijft het bedrijf ook online groeien.

keurslager

Keurslagers zijn een echte Nederlandse traditie. Deze slagers hebben jarenlange expertise en bieden hoogwaardige vleesproducten. Het beroep van keurslager mag dan wel door de jaren heen veranderd zijn, maar de passie voor het vak is nog altijd even groot.

Wat is een keurslager?

Een keurslager is een vakkundige slager die hoogwaardige vleesproducten verkoopt. Deze slagers zijn lid van de Vereniging van Keurslagers. Deze vereniging streeft ernaar om de kwaliteit van vlees te waarborgen. Zo moeten keurslagers aan een aantal eisen voldoen om deze titel te mogen dragen. Zo moeten zij beschikken over gespecialiseerde kennis, hoogwaardige producten en uitstekende hygiëne.

Geschiedenis van de keurslager

De geschiedenis van de keurslager gaat terug tot de jaren ’50. In die tijd begonnen Nederlandse slagers zich te verenigen om de kwaliteit van vleesproducten te waarborgen. Sindsdien is het vak van keurslager gegroeid en hebben steeds meer slagers zich aangesloten bij deze vereniging.

Vlees van hoge kwaliteit

Keurslagers staan bekend om het aanbieden van vlees van hoge kwaliteit. Er wordt alleen gewerkt met de beste producten en het vlees wordt op een ambachtelijke manier verwerkt. Hierdoor blijven de smaken en voedingsstoffen behouden.

Het assortiment van keurslagers

Het assortiment van een keurslager is uitgebreid. Zo kunt u bij deze vakkundige slagers terecht voor heerlijke verse vleesproducten, zoals rundvlees, varkensvlees, kip, wild en gevogelte. Maar ook voor vleeswaren en maaltijden bent u bij deze slagers aan het juiste adres. Bovendien zijn er bij deze slagers ook specialiteiten te vinden, zoals huisgemaakte worsten en saté.

Expertise en vakkundigheid

Een keurslager is een echte expert op het gebied van vlees. Deze slagers hebben jarenlange ervaring en beschikken over gespecialiseerde kennis. Hierdoor kunnen zij u uitstekend adviseren over de verschillende soorten vlees en de bereidingswijze.

Ambachtelijkheid

Ambachtelijkheid speelt bij keurslagers een belangrijke rol. Het vlees wordt op een traditionele manier verwerkt en er wordt alleen gewerkt met hoogwaardige producten. Hierdoor worden de smaken en voedingsstoffen optimaal behouden.

Hygiëne en veiligheid

Hygiëne en veiligheid zijn twee belangrijke elementen bij keurslagers. Deze slagers zijn verplicht om zich aan strikte regels te houden op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Zo wordt er gezorgd voor een schone en veilige werkomgeving en wordt het vlees op een veilige manier verwerkt.

FAQ’s over keurslagers

Q: Wat voor soorten vlees kan ik bij keurslagers vinden?

A: Bij keurslagers kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan vleesproducten. Zo kunt u onder andere terecht voor rundvlees, varkensvlees, kip, wild en gevogelte.

Q: Wat voor soorten vleeswaren kan ik bij keurslagers vinden?

A: Keurslagers bieden een uitgebreid assortiment aan vleeswaren. Zo vindt u er onder andere ham, spek, worsten en paté.

Q: Wat zijn de specialiteiten van keurslagers?

A: Bij keurslagers vindt u een aantal specialiteiten, zoals huisgemaakte worsten, saté en maaltijden.

Q: Hoe kan ik het beste mijn vlees bij keurslagers bewaren?

A: Om het vlees zo lang mogelijk vers te houden, kunt u het beste het vlees in de koelkast bewaren op een temperatuur van 4 graden Celsius. Verpak het vlees goed om uitdroging en besmetting te voorkomen. Bovendien kunt u het beste het vlees op de dag van aankoop consumeren.

Q: Wat is het verschil tussen keurslagers en andere slagers?

A: Keurslagers zijn vakkundige slagers die hoogwaardige vleesproducten leveren. Deze slagers zijn aangesloten bij de Vereniging van Keurslagers en moeten aan strenge eisen voldoen om deze titel te dragen. Zo beschikken keurslagers over gespecialiseerde kennis, hoogwaardige producten en uitstekende hygiëne. Andere slagers zijn niet per se aangesloten bij deze vereniging en hoeven niet aan deze eisen te voldoen.

Q: Kan ik ook online bestellen bij keurslagers?

A: Steeds meer keurslagers bieden de mogelijkheid om online te bestellen. Zo kunt u het vlees eenvoudig vanuit huis bestellen en laten bezorgen of ophalen bij een van de filialen van de keurslager.

Q: Wat voor soorten kruiden en marinades kan ik bij keurslagers vinden?

A: Bij keurslagers vindt u een uitgebreid assortiment aan kruiden en marinades om uw vlees op smaak te brengen. Hierbij kunt u denken aan kruidenmixen voor verschillende soorten vlees, maar ook aan marinades met bijvoorbeeld knoflook of rozemarijn.

Q: Kan ik ook producten bestellen voor mijn barbecue bij keurslagers?

A: Ja, bij keurslagers kunt u ook terecht voor barbecueproducten. Zo vindt u er onder andere heerlijk gemarineerde spiesjes, hamburgers en worsten.

Q: Kan ik bij keurslagers ook terecht voor advies over de bereiding van mijn vlees?

A: Ja, keurslagers zijn echte experts op het gebied van vlees en kunnen u uitstekend adviseren over de verschillende soorten vlees en de bereidingswijze. Zo kunt u er zeker van zijn dat u het vlees op de juiste manier bereidt.

Conclusie

Een keurslager is een vakkundige slager die hoogwaardige vleesproducten aanbiedt. Deze slagers zijn lid van de Vereniging van Keurslagers en moeten aan strenge eisen voldoen. Hierdoor bent u verzekerd van vlees van hoge kwaliteit en uitstekende service. Bij keurslagers vindt u een uitgebreid assortiment aan vlees, vleeswaren en specialiteiten. Bovendien beschikken keurslagers over jarenlange expertise op het gebied van vlees en kunnen zij u uitstekend adviseren over de verschillende soorten vlees en de bereidingswijze.

Meer informatie over slagerij berkel en rodenrijs vind je hier.

Zie hier meer: Top 638 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel slagerij berkel en rodenrijs. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 100 slagerij berkel en rodenrijs

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *