Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Slam MixMarathon met Kris Kross Amsterdam: dans door de nacht in Amsterdam

Slam MixMarathon met Kris Kross Amsterdam: dans door de nacht in Amsterdam

Kris Kross Amsterdam (DJ-SET) | SLAM! MixMarathon XXL @ ADE 2018

slam mixmarathon kris kross amsterdam

In het weekend van 18 oktober vond het jaarlijkse event Slam MixMarathon: Kris Kross Amsterdam plaats in de Ziggo Dome. Met internationale headliners en bekende Slam-dj’s was het een feest om niet te missen. Hoe het evenement verliep en hoe het publiek het beleefde, lees je in dit artikel.

Het evenement

Slam MixMarathon: Kris Kross Amsterdam is een jaarlijks terugkerend evenement van de radiozender Slam. Het evenement staat bekend om zijn feestelijke sfeer en de aanwezigheid van bekende slam-dj’s en internationale headliners. Dit jaar stonden onder andere Jonas Blue, Laidback Luke en Martin Solveig op het podium.

Het evenement vond plaats op zaterdagavond 18 oktober in de Ziggo Dome. De zaal was opgedeeld in verschillende delen, zodat mensen konden genieten van verschillende muziekstijlen en sferen. Zo was er een mainstage, een deep house stage, een urban stage en een techno stage.

Het publiek

Het publiek van Slam MixMarathon: Kris Kross Amsterdam was divers. Er waren jongeren vanaf 18 jaar, maar ook volwassenen die al jarenlang fan zijn van Slam en de dj’s die er draaien. De sfeer was ontspannen en feestelijk. Er hing een gevoel van samenhorigheid in de zaal en mensen genoten zichtbaar van de muziek, de sfeer en de mensen om hen heen.

De line-up

De line-up van dit jaar was indrukwekkend te noemen. Naast bekende namen als Laidback Luke en Martin Solveig, stonden er ook opkomende internationale artiesten op het podium, zoals Hugel en Lost Frequencies. Op de verschillende stages waren ook Nederlandse dj’s te vinden, zoals Girls Love DJs en Dante Klein.

Optredens

De optredens van de artiesten waren energiek en vol passie. Het publiek danste en zong mee met de bekende nummers. Het was duidelijk te merken dat zowel het publiek als de artiesten genoten van het evenement.

Hugel

Eén van de memorabele optredens was dat van Hugel. De Franse dj had de eer om op de mainstage te draaien en maakte daar een feestje van. Met zijn aanstekelijke beats en zomerse vibes kreeg hij het publiek in beweging. Hij speelde onder andere zijn hit ‘Bella Ciao’ en bekende nummers van anderen, zoals ‘One Kiss’ van Calvin Harris & Dua Lipa en ‘Taki Taki’ van DJ Snake & Cardi B.

Girls Love DJs

Ook het optreden van het Nederlands dj-duo Girls Love DJs was een hoogtepunt. Zij namen het publiek mee op een reis door verschillende muziekstijlen. Van techno tot urban en van house tot pop; alle genres kwamen voorbij. Het publiek kon niet stilstaan en danste de hele set mee.

Martin Solveig

Een naam die bij iedereen bekend is, is die van Martin Solveig. De Franse dj draaide op de deep house stage en wist het publiek moeiteloos mee te nemen in zijn muziek. Zijn bekendste nummer ‘Hello’ liet hij niet onbesproken en zorgde voor een daverend applaus.

FAQs

Wat is Slam MixMarathon: Kris Kross Amsterdam?

Slam MixMarathon: Kris Kross Amsterdam is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door de Nederlandse radiozender Slam. Het evenement staat bekend om zijn feestelijke sfeer en de aanwezigheid van bekende Slam-dj’s en internationale headliners.

Waar vindt Slam MixMarathon: Kris Kross Amsterdam plaats?

Het evenement vindt plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Wie staan er op de line-up van Slam MixMarathon: Kris Kross Amsterdam?

Op de line-up van het evenement staan zowel bekende Slam-dj’s als internationale headliners. Namen die vaak voorkomen zijn Laidback Luke, Martin Solveig, Jonas Blue en Hugel.

Is Slam MixMarathon: Kris Kross Amsterdam geschikt voor alle leeftijden?

Nee, het evenement is alleen toegankelijk voor mensen vanaf 18 jaar.

Wat is de sfeer op Slam MixMarathon: Kris Kross Amsterdam?

De sfeer op het evenement is ontspannen en feestelijk. Er hangt een gevoel van samenhorigheid en mensen genieten zichtbaar van de muziek, de sfeer en de mensen om hen heen.

Wat voor soort muziek wordt er gedraaid op Slam MixMarathon: Kris Kross Amsterdam?

Op het evenement wordt er verschillende soorten muziek gedraaid, van deep house en techno tot urban en popmuziek. Dit maakt het evenement geschikt voor een breed publiek.

Kan ik Slam MixMarathon: Kris Kross Amsterdam ook thuis beluisteren?

Ja, Slam zendt delen van het evenement ook live uit op de radio. Daarnaast kun je het evenement ook volgen via de social media-kanalen van Slam en de artiesten die optreden.

Conclusie

Slam MixMarathon: Kris Kross Amsterdam was wederom een geslaagd evenement. Met een indrukwekkende line-up en een feestelijke sfeer wist het evenement weer duizenden mensen te trekken. Het publiek genoot van de optredens van bekende en minder bekende dj’s en danste tot in de vroege uurtjes. Dit evenement is zeker een aanrader voor iedereen die van elektronische muziek houdt en een feestje niet schuwt.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “slam mixmarathon kris kross amsterdam”

Kris Kross Amsterdam (DJ-SET) | SLAM! MixMarathon XXL @ ADE 2018

Zie meer informatie: vietmasks.com

Afbeeldingen gerelateerd aan slam mixmarathon kris kross amsterdam

Kris Kross Amsterdam (DJ-SET) | SLAM! MixMarathon XXL @ ADE 2018
Kris Kross Amsterdam (DJ-SET) | SLAM! MixMarathon XXL @ ADE 2018

Meer informatie over slam mixmarathon kris kross amsterdam vind je hier.

Zie hier meer: Top 638 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel slam mixmarathon kris kross amsterdam. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 18 slam mixmarathon kris kross amsterdam

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *