Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek het historische pand Spuidijk 46 in Nieuw-Beijerland

Ontdek het historische pand Spuidijk 46 in Nieuw-Beijerland

Dode en zwaargewonde bij ongeval Spuidijk Nieuw-Beijerland

spuidijk 46 nieuw beijerland

Spuidijk 46 in Nieuw-Beijerland is een unieke locatie die vele mogelijkheden biedt. Gelegen aan de oevers van de Oude Maas, biedt dit pand de ideale locatie voor verschillende bedrijven. Het pand kan dienen als kantoorruimte, maar is ook geschikt voor productie en logistieke doeleinden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze locatie veel interesse wekt onder ondernemers.

De locatie

Spuidijk 46 is gelegen in het prachtige Nieuw-Beijerland, een dorp in de Hoeksche Waard. Het dorp staat bekend om de vele weilanden, boomgaarden en dijken. Het pand ligt op een strategische plek aan de Oude Maas, de drukst bevaren rivier van Europa. Hierdoor is deze locatie uitstekend bereikbaar voor transport over water. De nabijgelegen snelwegen A29 en A16 zijn bovendien gemakkelijk te bereiken waardoor ook transport over de weg erg gemakkelijk is.

Het pand

Het pand aan Spuidijk 46 is een groot gebouw met zeer veel potentieel. Het is momenteel verdeeld over twee verdiepingen en heeft een oppervlakte van 3600m2. Het pand is in 2017 geheel gerenoveerd en voorzien van moderne faciliteiten zoals airconditioning en een lift.

Op de begane grond bevinden zich verschillende ruimtes die zich uitstekend lenen voor kantoorruimte. De grote open ruimte biedt bovendien de mogelijkheid voor een showroom, werkplaats of opslagruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich nog meer kantoorruimtes en is er ook een zeer grote open ruimte die uitstekend te gebruiken is als magazijn of productieruimte.

Het pand kan naar wens aangepast worden aan de specifieke eisen van de huurder of koper. De ruimtes kunnen bijvoorbeeld worden ingericht als laboratorium of als assemblagelijn voor productie.

De locatie biedt voldoende parkeergelegenheid en is ideaal voor vrachtwagens. Het pand beschikt bovendien over een eigen laad- en loskade.

De mogelijkheden

Het pand aan Spuidijk 46 biedt diverse mogelijkheden. Zo kan het pand dienen als kantoorruimte voor verschillende bedrijven. Er zijn voldoende showrooms, vergaderruimtes en kantoorruimtes beschikbaar. De locatie, direct aan het water, is bovendien uitstekend geschikt voor bedrijven die werkzaam zijn in de scheepvaart of de offshore-industrie.

Het pand is ook uitstekend geschikt als productielocatie of magazijn. De grote open ruimtes maken het gemakkelijk om het pand in te richten voor verschillende soorten productieprocessen. De nabijheid van de snelwegen en de laad- en loskade maken het eenvoudig om producten te vervoeren.

Daarnaast biedt het pand ook mogelijkheden op het gebied van opslag. Bedrijven die op zoek zijn naar opslagruimte voor bijvoorbeeld grondstoffen of andere goederen, kunnen de ruimte aan Spuidijk 46 goed gebruiken.

FAQs

Wat is de huurprijs voor Spuidijk 46?

De huurprijs voor Spuidijk 46 wordt bepaald in overleg met de verhuurder.

Is het pand geschikt voor tijdelijk gebruik?

Ja, het pand is ook geschikt voor tijdelijk gebruik. De verhuurder biedt verschillende tijdelijke huuropties aan.

Is het pand geschikt voor logistieke doeleinden?

Ja, het pand is uitstekend geschikt voor logistieke doeleinden. Het beschikt over een laad- en loskade en is goed bereikbaar voor vrachtwagens.

Zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar?

Ja, het pand beschikt over voldoende parkeerplaatsen.

Kan het pand aangepast worden aan de wensen van de huurder of koper?

Ja, het pand kan aangepast worden aan de specifieke eisen van de huurder of koper.

Is het pand goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

Nee, het pand is niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is echter wel voldoende parkeergelegenheid beschikbaar en het pand is goed bereikbaar met de snelwegen.

Conclusie

Spuidijk 46 in Nieuw-Beijerland biedt een unieke locatie met veel mogelijkheden. Het pand kan dienen als kantoorruimte, productielocatie, magazijn of opslagruimte. De nabijheid van de Oude Maas en de snelwegen maken het eenvoudig om het pand te bereiken en te gebruiken voor transport. Daarnaast biedt het pand voldoende parkeergelegenheid en een laad- en loskade voor vrachtwagens. Kortom, Spuidijk 46 is een ideale locatie voor verschillende bedrijven die op zoek zijn naar een ruim pand op een strategische plek.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “spuidijk 46 nieuw beijerland”

Dode en zwaargewonde bij ongeval Spuidijk Nieuw-Beijerland

Zie meer informatie: vietmasks.com

Afbeeldingen gerelateerd aan spuidijk 46 nieuw beijerland

Dode en zwaargewonde bij ongeval Spuidijk Nieuw-Beijerland
Dode en zwaargewonde bij ongeval Spuidijk Nieuw-Beijerland

Meer informatie over spuidijk 46 nieuw beijerland vind je hier.

Zie hier meer: vietmasks.com/category/blog

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel spuidijk 46 nieuw beijerland. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 93 spuidijk 46 nieuw beijerland

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *