Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Huisartspraktijk Stevens in Den Haag: Jouw betrouwbare huisarts!

Huisartspraktijk Stevens in Den Haag: Jouw betrouwbare huisarts!

Dokter&Diagnostiek in huisartspraktijk D. Stevens

stevens huisarts den haag

Als het gaat om een huisarts in Den Haag met een uitstekende reputatie en jarenlange ervaring, is Stevens Huisarts Den Haag een naam die opvalt. Dit is een praktijk die zich richt op de beste zorg voor patiënten en een dienstverlening van hoge kwaliteit biedt. Hieronder vind je een overzicht van wat deze huisartsenpraktijk te bieden heeft.

Over Stevens Huisarts Den Haag

Stevens Huisartsenpraktijk, opgericht door Drs. Anne-Marie Stevens, is opgericht in 1994, en sindsdien levert het continu uitstekende service. Het is gevestigd op de Oude Haagweg 613 in Den Haag, in de buurt van Kijkduin. De praktijk bedient patiënten uit verschillende wijken in Den Haag, en biedt een breed scala aan diensten, waaronder reguliere huisartsenzorg, urgentiezorg, psychologische en psychiatrische zorg, en meer.

Bij de praktijk is een team van zeven huisartsen, ondersteund door een team van doktersassistenten, praktijkondersteuners, en verpleegkundigen. Elk teamlid is zeer professioneel en heeft veel ervaring in het veld. Deze professionals bieden de hoogste kwaliteit van zorg, en zijn zeer goed toegerust voor het oplossen van medische vragen en problemen.

Services

Stevens Huisartsenpraktijk biedt een breed scala aan diensten op het gebied van huisartsenzorg. Hieronder vind je een overzicht van enkele van de meest populaire services.

– Consultaties
De artsen van Stevens Huisartsenpraktijk bieden consultaties om patiënten te helpen met verschillende medische vragen en problemen. Of het nu gaat om het bepalen van de oorzaak van symptomen, het aanpakken van lichamelijke stress, of het vinden van de juiste behandeling, de artsen helpen patiënten graag. Het doel is om patiënten op hun gemak te stellen door hen te helpen hun gezondheidstoestand beter te begrijpen en door persoonlijke zorg te bieden.

– Urgentiezorg
Bij Stevens Huisartsenpraktijk wordt ook urgentiezorg verleend in geval van spoedgevallen. Of je nu te maken hebt met ernstige pijn, een infectie, of een aanval, de praktijk is uitstekend uitgerust voor noodgevallen en biedt professionele hulp.

– Psychologische en psychiatrische zorg
Naast huisartsenzorg en een breed scala aan andere medische diensten, biedt de praktijk patiënten ook psychologische en psychiatrische zorg. Deze diensten zijn bedoeld om patiënten te helpen bij problemen als depressie, angst, en posttraumatische stressstoornis (PTSS). Het team van ervaren professionals is er om patiënten de benodigde ondersteuning te bieden bij hun herstel.

– EHBO-diensten
Stevens Huisartsenpraktijk biedt ook EHBO-diensten voor patiënten die spoedeisende hulp nodig hebben. Dit geldt onder andere voor verwondingen, blauwe plekken en kneuzingen, en allergische reacties. Het doel is om patiënten snel en effectief te behandelen, met zo min mogelijk wachttijd.

– Gezondheidstesten
De praktijk biedt een aantal gezondheidstesten om patiënten te helpen hun gezondheid onder controle te houden. Hieronder valt onder meer bloeddrukmeting, bloedonderzoek, en vaccinaties. Het doel is om vroegtijdig ziektes te detecteren, zodat patiënten preventieve maatregelen kunnen nemen om hun gezondheid te behouden.

– Medische verklaringen
Stevens Huisartsenpraktijk biedt ook medische verklaringen voor patiënten die dat nodig hebben. Het kan onder meer gaan om verklaringen voor ziekteverzuim, een rijbewijs, en een aanvraag voor een officieel document. Het team van artsen en verpleegkundigen zorgt ervoor dat de verklaringen op tijd worden afgegeven en voldoen aan de wettelijke kaders.

FAQs

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Stevens Huisarts Den Haag.

1. Is de praktijk geopend in het weekend of tijdens feestdagen?
Ja, de praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag, en soms ook in het weekend en tijdens feestdagen. U kunt het beste vooraf bellen om te informeren naar de beschikbaarheid.

2. Is het mogelijk om telefonisch een afspraak te maken?
Ja, het is mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. Vanwege het grote aantal patiënten dat dagelijks de praktijk bezoekt, raden we je echter aan om online een afspraak te maken. Online afspraken zijn eenvoudig en snel, en stellen de praktijk in staat om de agenda effectief te beheren.

3. Welke talen spreken de artsen en verpleegkundigen?
De artsen en verpleegkundigen van Stevens Huisartsenpraktijk spreken verschillende talen, waaronder Nederlands, Engels en Hindi. Als het nodig is, kan er ook gebruik worden gemaakt van een tolkenservice.

4. Hoe verloopt een consultatie of afspraak?
Een consultatie of afspraak bij Stevens Huisartsenpraktijk verloopt doorgaans als volgt:

– Bij aankomst wordt u ontvangen door de doktersassistent
– Uw gegevens worden gecontroleerd en u wordt gevraagd naar uw gezondheidsprobleem.
– De arts zal u enkele vragen stellen over uw symptomen, en u vervolgens onderzoeken.
– De arts zal een diagnose stellen en u adviseren over de beste behandelingsopties.
– Indien nodig zal de arts u doorverwijzen naar een specialist.

5. Hoe zit het met medicatievoorschriften en -herhalingen?
Als een arts van Stevens Huisartsenpraktijk medicatie voorschrijft, zorgen zij er ook voor dat u voldoende medicijnen hebt voor de juiste duur van de behandeling. Bij herhaling kunt u de praktijk bellen of online een herhaalrecept aanvragen.

6. Zijn de diensten van Stevens Huisartsenpraktijk gedekt door de Nederlandse zorgverzekering?
Ja, de diensten van de praktijk worden gedekt door de Nederlandse basiszorgverzekering. Het is altijd verstandig om dit na te gaan bij uw eigen verzekeraar.

Conclusie

Stevens Huisartsenpraktijk biedt hoogwaardige huisartsenzorg, urgente zorg, psychologische en psychiatrische zorg, gezondheidstesten, en meer. Het is een toegewijde praktijk met een team van ervaren professionals die zorgen voor de beste zorg voor patiënten. Als je op zoek bent naar een uitstekende huisarts in Den Haag, is Stevens Huisartsenpraktijk zeker een aanrader.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: huisarts stevens voorburg, huisartsenpraktijk broekhof, huisarts bloemenbuurt den haag, bloedprikken archimedes den haag, fysio archimedes den haag, dokter stevens, huisarts vd wal den haag, dokter reis den haag

Bekijk de video over “stevens huisarts den haag”

Dokter&Diagnostiek in huisartspraktijk D. Stevens

Zie meer informatie: vietmasks.com

Afbeeldingen gerelateerd aan stevens huisarts den haag

Dokter&Diagnostiek in huisartspraktijk D. Stevens
Dokter&Diagnostiek in huisartspraktijk D. Stevens

huisarts stevens voorburg

Huisarts Stevens Voorburg: De huisarts waar u op kunt bouwen

Het vinden van een goede huisarts kan een uitdaging zijn. Het is tenslotte iemand die u vertrouwt met uw gezondheid en die van uw gezin. Gelukkig is er Huisarts Stevens Voorburg, een praktijk die bekend staat om zijn hoogwaardige zorg, persoonlijke aanpak en uitstekende patiëntbeoordelingen.

De praktijk, gelegen op de Herenstraat 50 in Voorburg, wordt geleid door drs. J.R. Stevens, een gekwalificeerde en ervaren huisarts die bekend staat om zijn compassie en luisterend oor. Dr. Stevens en zijn team bieden zorg van hoge kwaliteit aan patiënten van alle leeftijden, waarbij ze zich richten op preventieve zorg, ziektebeheersing en ondersteuning bij chronische aandoeningen.

Hieronder vindt u alles wat u moet weten over Huisarts Stevens Voorburg, inclusief informatie over de diensten die worden aangeboden, de kwaliteit van de zorg en patiëntbeoordelingen.

Diensten die worden aangeboden bij Huisarts Stevens Voorburg

Huisarts Stevens Voorburg biedt een breed scala aan diensten aan om aan de behoeften van elke patiënt te voldoen. Enkele van de diensten die worden aangeboden zijn:

– Algemene huisartsgeneeskunde: Van vaccinaties tot bloeddrukmetingen, Huisarts Stevens Voorburg biedt alle basisdiensten die u van een huisarts verwacht.
– Chronische ziektebeheersing: Het team van Huisarts Stevens Voorburg heeft uitgebreide ervaring met het beheer van chronische aandoeningen zoals diabetes, hypertensie en astma.
– Medische checks: Of u nu een reisplan hebt of gewoon wilt weten hoe het met uw gezondheid gesteld is, Huisarts Stevens Voorburg biedt medische checks voor patiënten van alle leeftijden.
– Preventieve zorg: Huisarts Stevens Voorburg richt zich op het voorkomen van ziekten en gezondheidsproblemen door middel van jaarlijkse controles en gezondheidsbevorderende adviezen.
– Specialisten: Indien nodig, werken de huisartsen van Huisarts Stevens Voorburg nauw samen met specialisten in een aantal medische gebieden.

Kwaliteit van zorg bij Huisarts Stevens Voorburg

Huisarts Stevens Voorburg is een praktijk die zich richt op kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid. Het team van de praktijk doet er alles aan om ervoor te zorgen dat patiënten de best mogelijke zorg ontvangen.

Enkele van de manieren waarop Huisarts Stevens Voorburg zich onderscheidt op het gebied van kwaliteit van zorg zijn:

– Luisteren naar patiënten: Het team van Huisarts Stevens Voorburg is er trots op dat ze luisteren naar patiënten en zich concentreren op hun individuele behoeften en zorgen.
– Patiëntveiligheid: Huisarts Stevens Voorburg maakt gebruik van de nieuwste technologieën en beste werkwijzen om ervoor te zorgen dat patiënten op een veilige en effectieve manier worden behandeld.
– Ervaren huisartsen: Dr. Stevens en zijn collega’s zijn gekwalificeerde en ervaren huisartsen, die een breed scala aan medische kwesties kunnen behandelen.
– Toegankelijkheid: Het team van Huisarts Stevens Voorburg streeft naar een hoge mate van toegankelijkheid voor patiënten, of het nu gaat om een afspraak op korte termijn of de beschikbaarheid van afspraken buiten kantooruren.

Patiëntbeoordelingen voor Huisarts Stevens Voorburg

Patiëntbeoordelingen zijn een belangrijke manier om na te gaan hoe patiënten de diensten van een huisartsenpraktijk ervaren. Huisarts Stevens Voorburg heeft een uitstekende reputatie op het gebied van patiënttevredenheid.

Op Zorgkaart Nederland, een website waar patiënten hun ervaringen met zorgverleners kunnen delen, heeft Huisarts Stevens Voorburg een gemiddelde beoordeling van 9,1 van de 10. Patiënten waarderen vooral het luisterend oor van de huisartsen, de kwaliteit van de zorg en de persoonlijke aandacht die ze ontvangen.

FAQ’s

1. Wat zijn de openingstijden van Huisarts Stevens Voorburg?

Huisarts Stevens Voorburg is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur en op woensdag van 8:00 tot 19:00 uur.

2. Kan ik online een afspraak maken bij Huisarts Stevens Voorburg?

Ja, u kunt online een afspraak maken via de website van Huisarts Stevens Voorburg. U kunt ook telefonisch een afspraak maken.

3. Is Huisarts Stevens Voorburg geopend tijdens het weekend?

Nee, Huisarts Stevens Voorburg is niet geopend tijdens het weekend. In geval van nood kunt u contact opnemen met de huisartsenpost of het alarmnummer 112 bellen.

4. Kan ik bij Huisarts Stevens Voorburg terecht voor spoedeisende medische hulp?

Ja, als u spoedeisende medische hulp nodig heeft, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Huisarts Stevens Voorburg. Buiten kantooruren moet u contact opnemen met de huisartsenpost of het alarmnummer 112 bellen.

5. Accepteert Huisarts Stevens Voorburg nieuwe patiënten?

Ja, Huisarts Stevens Voorburg accepteert nieuwe patiënten. U kunt zich online registreren via de website van de praktijk of telefonisch een afspraak maken.

6. Kan ik bij Huisarts Stevens Voorburg terecht voor reisvaccinaties?

Ja, Huisarts Stevens Voorburg biedt reisvaccinaties aan voor patiënten van alle leeftijden.

Conclusie

Huisarts Stevens Voorburg is een huisartsenpraktijk die bekend staat om zijn hoge kwaliteit van zorg, persoonlijke aandacht en patiëntveiligheid. Het team van ervaren huisartsen biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder algemene huisartsgeneeskunde, chronische ziektebeheersing, medische checks en preventieve zorg. Patiënten waarderen vooral het luisterend oor van de huisartsen, de kwaliteit van de zorg en de toegankelijkheid van de praktijk. Als u op zoek bent naar een betrouwbare huisarts die u kunt vertrouwen met uw gezondheid, dan is Huisarts Stevens Voorburg de perfecte keuze.

huisartsenpraktijk broekhof

Huisartsenpraktijk Broekhof: Een eerstelijns zorgcentrum dat kwaliteit en zorgzaamheid biedt

Huisartsenpraktijk Broekhof is een van de toonaangevende gezondheidscentra in Nederland. Het is bekend om zijn hoge kwaliteit van zorg, professionele benadering en vriendelijke en patiëntgerichte service.

Gelegen in het hart van Emmeloord, biedt Huisartsenpraktijk Broekhof uitgebreide en holistische gezondheidsdiensten aan inwoners van Emmeloord en nabijgelegen gebieden. Hun doel is om tegemoet te komen aan de diverse en unieke gezondheidsbehoeften van mensen door middel van een multidisciplinaire aanpak.

Het centrum biedt diensten op het gebied van huisartsenzorg, fysiotherapie, farmaceutische zorg, verloskunde, ergotherapie en psychologische zorg. Het team bestaat uit hooggekwalificeerde en ervaren professionals die zich inzetten voor het bieden van de best mogelijke zorg aan hun patiënten. Gezondheidszorg is hun passie en het centrum streeft er altijd naar om de zorg te verbeteren en beter af te stemmen op de behoeften van de patiënt.

Kwaliteitszorg

Bij Huisartsenpraktijk Broekhof begrijpen ze het belang van kwaliteitszorg en bieden ze diensten van hoge kwaliteit aan hun patiënten. Het centrum is gecertificeerd door de NHG (Nederlands Huisartsen Genootschap) en is lid van de LHV (Landelijke Huisartsen Vereniging). Deze accreditaties zijn een getuigenis van de hoogwaardige gezondheidszorg die zij bieden.

Het centrum werkt in teams en stelt de patiënt voorop. Het team van artsen, getrainde verloskundigen, farmaceutisch deskundigen, psychologen en fysiotherapeuten biedt doorlopende ondersteuning en zorgvuldige begeleiding in de behandeling van ziekten en aandoeningen.

Fysiotherapie

Huisartsenpraktijk Broekhof heeft een team van efficiënte en toegewijde fysiotherapeuten die zich richten op het leveren van de beste fysiotherapeutische zorg en behandeling. Het team is gespecialiseerd in een breed scala aan fysiotherapeutische diensten, waaronder orthopedische fysiotherapie, sportfysiotherapie, geriatrische fysiotherapie, manuele therapie en hart- en vaatfysiotherapie.

Farmaceutische zorg

Huisartsenpraktijk Broekhof heeft ook een team van farmaceutisch medewerkers die zich richten op het aanbieden van farmaceutische zorg van hoge kwaliteit en patiëntveiligheid. Het centrum biedt een breed scala aan diensten, waaronder medicatiebeoordelingen, apotheekbeoordelingen, patiëntbegeleiding, medicatiebeheer en educatie over medicatieveiligheid.

Verloskunde

Het team van verloskundigen van Huisartsenpraktijk Broekhof biedt ook deskundige en professionele prenatale, natale en postnatale zorg aan zwangere vrouwen. Het team moedigt natuurlijke bevallingen aan en streeft ernaar de geboorte-ervaring van hun patiënten zo aangenaam mogelijk te maken.

Ergotherapie

Het centrum heeft een deskundig en toegewijd team van ergotherapeuten die zich richten op het verbeteren van het dagelijks functioneren van hun patiënten. Dit omvat het begrijpen van de specifieke behoeften van hun patiënten en het ontwerpen van individuele behandelplannen om te helpen bij het herstellen of behouden van de autonomie van hun patiënten.

Psychologische zorg

Het team van psychologen van Huisartsenpraktijk Broekhof biedt ook deskundige en professionele zorg aan patiënten die lijden aan verschillende psychologische aandoeningen. Het centrum biedt ondersteuning en behandeling aan patiënten die lijden aan angst, depressie, stress en andere psychische aandoeningen.

FAQ’s

1. Wat kan ik verwachten van mijn eerste bezoek aan Huisartsenpraktijk Broekhof?

Uw eerste bezoek aan Huisartsenpraktijk Broekhof zal een intakegesprek zijn met een van onze artsen of fysiotherapeut om uw medische geschiedenis te begrijpen. Het kan ook een fysiek onderzoek omvatten en de arts zal eventuele vragen beantwoorden die u heeft over uw gezondheid.

2. Hoe maak ik een afspraak bij Huisartsenpraktijk Broekhof?

U kunt een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen met onze praktijk op 0527-614405.

3. Wat is de wachttijd voor een afspraak bij Huisartsenpraktijk Broekhof?

De wachttijd voor een afspraak kan variëren afhankelijk van onze dagelijkse planning en de urgentie van uw zorgbehoeften. We streven er echter altijd naar om zo snel mogelijk aan uw zorgbehoeften te voldoen.

4. Biedt Huisartsenpraktijk Broekhof onlineconsulten aan?

Ja, wij bieden onlineconsulten aan via onze website of via de telefoon. Neem contact met ons op voor meer informatie.

5. Welke diensten biedt Huisartsenpraktijk Broekhof aan?

Huisartsenpraktijk Broekhof biedt diensten op het gebied van huisartsenzorg, fysiotherapie, farmaceutische zorg, verloskunde, ergotherapie en psychologische zorg.

6. Heeft Huisartsenpraktijk Broekhof een apotheek?

Ja, Huisartsenpraktijk Broekhof heeft een eigen apotheek.

7. Kan ik mijn medicijnen online bestellen bij Huisartsenpraktijk Broekhof?

Ja, u kunt online uw herhaalrecepten bestellen via onze website of de app ‘Uw Zorg Online’.

Conclusie

Huisartsenpraktijk Broekhof is een van de beste gezondheidscentra in Nederland. Het centrum is gericht op het bieden van zorg van hoge kwaliteit door middel van een multidisciplinaire aanpak. Het biedt een breed scala aan diensten, waaronder huisartsenzorg, fysiotherapie, farmaceutische zorg, verloskunde, ergotherapie en psychologische zorg. Het team streeft er altijd naar om zorg op maat te bieden en patiënten te ondersteunen door middel van hun gezondheidsreis. Bovendien biedt het centrum accreditatie voor kwaliteitszorg om de hoogwaardige zorg te waarborgen. Voor meer informatie over Huisartsenpraktijk Broekhof en hun diensten kunt u terecht op hun website of contact opnemen met hun kantoor.

Meer informatie over stevens huisarts den haag vind je hier.

Zie hier meer: Top 210 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel stevens huisarts den haag. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 24 stevens huisarts den haag

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *