Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Top 13 the addams family 2019 kijken Update

Top 13 the addams family 2019 kijken Update

REVIEW PHIM GIA ĐÌNH ADDAMS 1 | The Addams Family | P1

the addams family 2019 kijken

De Addams Family 2019: een nieuwe blik op een oude klassieker

De Addams Family, oorspronkelijk gemaakt door cartoonist Charles Addams in de jaren 30, is altijd al een populaire franchise geweest. Het begon als een serie cartoons in The New Yorker, maar groeide uit tot een televisieserie in de jaren 60. Sindsdien zijn er diverse adaptaties geweest, waaronder films en animatieseries. In 2019 werd er opnieuw een film uitgebracht, genaamd De Addams Family.

De film kreeg over het algemeen positieve reacties van critici en fans. Het was leuk om de personages die we kennen en waar we van houden, te zien terugkeren op het grote scherm. De nieuwe versie van de Addams Family is gericht op een jonger publiek, maar slaagde erin om zowel fans van de klassieke serie als nieuwe fans aan te spreken.

De plot van de film is misschien niet de meest verfijnde, maar het is een verfrissende wind in de franchise. De film speelt zich af rond de tijd dat de Addams Family verhuist naar een nieuwe buurt, waarbij ze zich moeten zien aan te passen aan de nieuwe omgeving en buren. Het verhaal werd verteld op een manier die de geest van de oorspronkelijke cartoons behield, maar tegelijkertijd ook vernieuwend was voor het publiek van vandaag.

De nieuwe Addams Family werd zeer visueel gemaakt. Er werd gebruik gemaakt van een combinatie van animatie en live-action, waardoor de film er uniek uitziet. De personages en decors zijn kleurrijk en fantasierijk, waardoor het publiek in de wereld van de Addams Family kan duiken.

The Addams Family 2019 kijken

Je kunt De Addams Family 2019 bekijken via diverse streamingplatforms zoals Amazon Prime, Google Play en iTunes. De film is ook te vinden op dvd en blu-ray.

Heb ik voorkennis nodig om De Addams Family 2019 te kijken?

Nee, je hebt geen voorkennis nodig om van De Addams Family 2019 te genieten. De film werkt als een standalone stuk en is gericht op een jonger publiek. Hoewel de personages en de franchise iconen zijn, is de film gemakkelijk te volgen, zelfs als je nog nooit eerder iets van The Addams Family hebt gezien.

Is De Addams Family 2019 geschikt voor kinderen?

Ja, De Addams Family is geschikt voor kinderen, maar er moet rekening worden gehouden dat er enkele mild enge scènes in de film voorkomen. Oudere kinderen zullen waarschijnlijk geen problemen hebben met de elementen van de horror in de film, maar jongere kinderen kunnen hier misschien van schrikken. De film heeft een leeftijdsclassificatie van PG.

Gaat De Addams Family 2019 trouw aan het origineel?

Hoewel de plot enigszins afwijkt van de oorspronkelijke serie, blijft De Addams Family 2019 trouw aan de humoristische en macabere toon van de cartoon. De personages blijven trouw aan hun oorspronkelijke karakters en de thema’s van de Addams Family – vriendschap, familie en de dood – blijven centraal staan in de film.

Wie zijn de belangrijkste acteurs in De Addams Family 2019?

De belangrijkste acteurs in De Addams Family 2019 zijn:

– Oscar Isaac als Gomez Addams
– Charlize Theron als Morticia Addams
– Chloë Grace Moretz als Wednesday Addams
– Finn Wolfhard als Pugsley Addams
– Nick Kroll als Uncle Fester
– Bette Midler als Grandmama

Wat zijn de recensies van De Addams Family 2019?

Over het algemeen kreeg De Addams Family 2019 positieve recensies. Het kreeg een 5.8/10 van IMDb, een 3/5 van RogerEbert.com en een 72% score op Rotten Tomatoes. Hoewel sommige critici de humor in de film niet vonden werken, werden de visuele effecten geprezen.

Conclusie:

De Addams Family 2019 is een leuke en visueel aantrekkelijke film, die zowel nieuwe als oude fans aanspreekt. Hoewel sommige elementen van de film misschien niet helemaal werken, is het de moeite waard om te kijken. De film brengt de klassieke personages tot leven op een manier die respecteert waar ze vandaan komen, terwijl ze ook fris en modern blijven. Het is een must-see voor fans van de franchise en voor iedereen die op zoek is naar een leuke, macabere komedie.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: the addams family (1991 kijken), addams family (1991 vietsub), the addams family (2019 full movie vietsub), the addams family (1991 thuyết minh), xem phim the addams family (1991), addams family disney plus, the addams family 1991 netflix, the addams family netflix

Bekijk de video over “the addams family 2019 kijken”

REVIEW PHIM GIA ĐÌNH ADDAMS 1 | The Addams Family | P1

Zie meer informatie: vietmasks.com

Afbeeldingen gerelateerd aan the addams family 2019 kijken

REVIEW PHIM GIA ĐÌNH ADDAMS 1 | The Addams Family | P1
REVIEW PHIM GIA ĐÌNH ADDAMS 1 | The Addams Family | P1

the addams family (1991 kijken)

De Addams Family (1991) kijken

De Addams Family is een Amerikaanse komische horrorfilm uit 1991, gebaseerd op de personages uit de gelijknamige televisieserie uit de jaren zestig. In deze film verzamelt de excentrieke Gomez Addams zijn bizarre familieleden om zijn lang verloren broer, Fester, te verwelkomen in hun macabere landhuis.

De film, geregisseerd door Barry Sonnenfeld, werd genomineerd voor een Academy Award voor Best Costume Design en werd een commercieel succes, met een totale opbrengst van meer dan $ 191 miljoen wereldwijd.

Met een sterrencast, waaronder Raul Julia als Gomez Addams, Anjelica Huston als Morticia Addams, Christina Ricci als Wednesday Addams en Christopher Lloyd als Fester, is deze film een klassieker geworden.

Maar waarom zou je de Addams Family (1991) bekijken? Hier zijn een paar redenen waarom je deze film moet zien:

1) Het combineert horror en komedie op een unieke manier.

De film slaagt erin om de lugubere elementen van de Addams Family te vermengen met humor, waardoor je niet weet of je moet lachen of griezelen. De personages zijn allemaal erg excentriek en vreemd, wat hen nog vermakelijker maakt.

2) De kostuums en make-up zijn fantastisch.

De film werd genomineerd voor een Academy Award voor Best Costume Design en het is duidelijk waarom. De personages zien er prachtig, maar tegelijkertijd ook angstaanjagend uit. De make-upafdeling heeft duidelijk hard gewerkt om ervoor te zorgen dat elk personage uniek en memorabel is.

3) De cast is geweldig.

De cast van The Addams Family is geweldig in het verbeelden van deze rare, maar ook charmante, personages. Raul Julia en Anjelica Huston leveren beiden fantastische vertolkingen van Gomez en Morticia Addams. Christina Ricci wordt geprezen om haar uitstekende optreden als de jonge Wednesday Addams en Christopher Lloyd is perfect gecast als de verdwaalde oom Fester.

4) Het is een eerbetoon aan de originele Addams Family-show.

Hoewel de film van 1991 een remake is van de originele televisieserie uit de jaren zestig, is het ook een ode aan de show. Met verschillende verwijzingen en knipogen naar de originele serie en de personages, zal deze film zeker aansluiten bij fans van de originele show.

FAQ’s

1. Is The Addams Family (1991) geschikt voor kinderen?

Hoewel de film een ​​horror-komedie is, zijn de gruwel elementen niet te heftig. Terwijl Morticia Addams misschien een beetje angstaanjagend is, is er niets dat ernstige schade zou kunnen toebrengen aan een kind. Bovendien geeft de humor een luchtigheid die kinderen zou kunnen vermaken.

2. Hoe verschilt deze film van andere horrorfilms?

The Addams Family combineert horror en komedie op een unieke manier, waardoor het geschikt is voor kijkers die misschien niet geïnteresseerd zijn in typische horrorfilms. Het draait allemaal om de excentrieke personages en hun bizarre avonturen, in plaats van om bloederige moorden of schrikeffecten.

3. Hoe zit het met de speciale effecten?

Hoewel de effecten van de film niet zo geavanceerd zijn als die van moderne films, zijn ze voor die tijd goed gedaan en dragen ze bij aan de algehele sfeer en het gevoel van de film.

4. Zal het kijken naar deze film fans van de originele Addams Family serie aanspreken?

Ja, fans van de originele Addams Family-serie zullen deze film waarschijnlijk waarderen. Naast het feit dat het een remake is van de show, zijn er talloze verwijzingen naar de originele personages en plotlijnen die fans zeker zullen waarderen.

5. Is er iets anders dat je moet weten voordat je de film gaat bekijken?

De film bevat veel donkere humor en zwarte grappen, dus als je niet van deze vorm van humor houdt, is dit misschien niet de film voor jou. Als je echter een zwak hebt voor excentrieke personages en een beetje duistere humor, is The Addams Family een must-see.

addams family (1991 vietsub)

De Addams Family (1991 Vietsub) is een Amerikaanse film die gebaseerd is op de gelijknamige tv-serie uit de jaren 60. De film vertelt het verhaal van de eigenzinnige en macabere Addams-familie, bestaande uit Gomez, Morticia, hun kinderen Wednesday en Pugsley, oom Fester, de butler Lurch en de hand Thing.

De film werd geregisseerd door Barry Sonnenfeld en geproduceerd door Scott Rudin en was een groot commercieel succes, met een opbrengst van meer dan 113 miljoen dollar in de Verenigde Staten en 191 miljoen dollar wereldwijd. De film kreeg ook lovende kritieken van critici en heeft sindsdien een cultstatus bereikt.

Het verhaal

De film begint met een flashback van Morticia en Gomez Addams die op het punt staan om te trouwen, maar worden onderbroken door een menigte van woedende dorpsbewoners die hen beschuldigen van hekserij. In het heden ontvangt oom Fester een brief van een advocaat die beweert dat hij de lang verloren gewaande oom van de Addams-familie is en zijn geheugen kwijt is. Wanneer hij arriveert, wordt hij door Gomez en de rest van de familie verwelkomd als een lang verloren familielid. Hoewel Wednesday en Pugsley achterdochtig zijn, worden ze al snel vrienden met oom Fester.

Terwijl dit gebeurt, is Tully Alford, de advocaat van oom Fester, van plan om hem te laten infiltreren in de familie om informatie te krijgen over hun financiën, met als doel hen op te lichten en te beroven van hun fortuin. Tully’s vrouw, Abigail, geeft zich uit voor een psychiater en wordt door de familie ingehuurd om oom Fester te helpen zijn geheugen terug te krijgen.

Hoewel Gomez en Morticia vermoeden dat er iets niet klopt, blijven ze oom Fester beschouwen als een hecht lid van de familie. Maar Wednesday heeft haar eigen plannen en besluit om uit te zoeken wat er echt gaande is. Ze ontdekt dat oom Fester inderdaad niet de echte oom is, maar een oplichter die erop uit is om de Addams-familie te beroven. Wednesday legt haar ontdekkingen uit aan haar ouders en samen besluiten ze om de oplichters te confronteren.

De film bereikt zijn climax wanneer de oplichters worden ontmaskerd en de familie samen moet werken om hun fortuin en hun naam te redden. Na een epische strijd tussen Gomez en Tully, slaagt de familie er uiteindelijk in om de oplichters te verslaan en oom Fester te redden van hun kwaadaardige plannen.

De cast

De Addams Family (1991 Vietsub) heeft een indrukwekkende cast van getalenteerde acteurs die de excentrieke personages van de Addams-familie tot leven brengen. De rol van Gomez Addams wordt gespeeld door Raul Julia, die het personage speelt met een charmante en humoristische flair. Anjelica Huston schittert als Morticia, de ondoorgrondelijke matriarch van de familie, die over elke situatie met nobele beheersing heerst.

Christina Ricci maakte haar filmdebuut als Wednesday Addams en stal de show met haar onheilspellende maar grappige optreden. Christopher Lloyd speelt oom Fester met een slinkse en mystieke kwaliteit, die de kijker doet twijfelen over zijn ware bedoelingen. De rest van de cast, waaronder Carel Struycken als Lurch, Jimmy Workman als Pugsley en Dan Hedaya als Tully Alford, onderscheidt zich ook met hun kenmerkende karakters.

Cinematografie en muziek

De Addams Family (1991 Vietsub) is visueel verbluffend met zijn gotische esthetiek en macabere humor. De cinematografie van Owen Roizman zorgt voor een donkere en mysterieuze sfeer die perfect past bij het verhaal en de personages. De film maakt gebruik van een verscheidenheid aan technieken om de wereld van de Addams-familie tot leven te brengen, waaronder stop-motion animatie en praktische effecten.

De muziek van Marc Shaiman draagt bij aan de unieke sfeer van de film. Het themalied van de film, geproduceerd door Hammer, een New Yorks rap-trio, is een klassieker geworden en wordt nog altijd geassocieerd met de Addams-familie.

FAQs

1. Wie bedacht de Addams Family?

De Addams Family werd in 1938 bedacht door Charles Addams, die een reeks enkele panelcartoons creëerde voor The New Yorker. De strip volgde de bizarre en unieke belevenissen van de Addams-familie en werd al snel een hit bij de lezers van het tijdschrift.

2. Wat was de originele televisie-serie van de Addams Family?

De originele televisieserie van de Addams Family werd uitgezonden van 1964 tot 1966. De serie vertelde het verhaal van de Addams-familie die in een herenhuis aan 0001 Cemetery Lane woont. De serie volgde de hilarische en macabere avonturen van de familie en werd een cultklassieker.

3. Zijn er vervolgen op de Addams Family (1991 Vietsub)?

Ja, er zijn verschillende vervolgen op de Addams Family (1991 Vietsub) gemaakt. De eerste was Addams Family Values (1993), gevolgd door Addams Family Reunion (1998). Er zijn ook geanimeerde tv-series en films gemaakt, waaronder The Addams Family (2019) en The Addams Family 2 (2021).

Conclusie

De Addams Family (1991 Vietsub) is een klassieke film die nog steeds geliefd is bij fans van alle leeftijden. Het combineert een macabere en komische esthetiek met een verhaal over familie die elkaar beschermt. Met een getalenteerde cast, prachtige cinematografie en een score die de film een unieke sfeer geeft, blijft deze film de tijd doorstaan als een echte klassieker van de zwarte komedie.

Meer informatie over the addams family 2019 kijken vind je hier.

Zie hier meer: Top 210 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel the addams family 2019 kijken. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 42 the addams family 2019 kijken

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *