Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Thijs en Rose Bertram: Het Modellenpaar dat de Internationale Modewereld Veroverde

Thijs en Rose Bertram: Het Modellenpaar dat de Internationale Modewereld Veroverde

SPOTTED in Private Jet Kylian Mbappé: Rose Bertram

thijs en rose bertram

Thijs en Rose Bertram: Een Power Paar in de Nederlandse Modewereld

Thijs en Rose Bertram zijn een power paar in de Nederlandse modewereld. Thijs is een succesvolle modeontwerper en Rose is een internationaal model, influencer en eigenares van een eigen lifestylemerk. Samen vormen ze een indrukwekkend duo dat niet alleen hun eigen carrière naar hogere hoogtes heeft gestuwd, maar ook een inspiratiebron is voor velen die de modewereld willen veroveren.

De man achter de ontwerpen: Thijs Bertram

Thijs Bertram werd geboren op 23 november 1992 in Maastricht. Hij wist al op jonge leeftijd dat zijn passie lag bij mode. Op de leeftijd van 18 jaar verhuisde hij naar Amsterdam om te studeren aan het Amsterdam Fashion Institute. Hier studeerde hij af met een Bachelor of Fashion Design en begon hij zijn carrière als ontwerper.

In 2016 lanceerde Thijs zijn eigen modelabel, genaamd “Bertram”. Zijn eerste collectie was geïnspireerd op de jaren 90, waar hij zijn jeugd en inspiratie vandaan haalde. Sindsdien heeft Thijs elk seizoen nieuwe collecties uitgebracht die oog hebben voor detail en esthetiek.

Bertram’s collecties zijn gedurfd en onderscheidend. Hij werkt vaak met kleurrijke prints en patronen die geïnspireerd zijn op de natuur. Zijn kleding is vrouwelijk en elegant, maar heeft ook een edgy en stoere kant. Bertram’s ontwerpen worden vaak gedragen door beroemdheden zoals Sylvie Meis, Kim Feenstra en Nikkie de Jager.

Naast zijn modelabel, werkt Thijs Bertram ook als stylist voor verschillende publicaties en merken. In 2017 was hij de winnaar van de Modest Fashion Talent Award en in 2020 werd hij genomineerd voor de DuPho Award voor beste modemaker.

De vrouw voor de camera: Rose Bertram

Rose Bertram werd geboren op 26 oktober 1994 in Kortrijk, België. Ze begon haar modellencarrière op de leeftijd van 16 jaar en werd al snel ontdekt door enkele van de grootste namen in de modewereld. Rose heeft voor verschillende high-end merken gewerkt, waaronder Victoria Secret, H&M en L’Oréal.

In 2016 lanceerde Rose haar eigen lifestylemerk, ByRoseBertram. Hier biedt ze haar fans een kijkje in haar persoonlijke leven en deelt ze haar reis als internationaal model en influencer. Door middel van blogs, foto’s en video’s neemt ze haar volgers mee op haar avontuur en biedt ze inspiratie op het gebied van mode, reizen en wellness.

Naast haar modellencarrière en lifestylemerk, zet Rose zich ook in voor verschillende goede doelen. Zo is ze ambassadeur voor SOS Kinderdorpen en heeft ze zich ingezet voor projecten op het gebied van onderwijs en duurzaamheid.

Samen staan ze sterk: Thijs en Rose als power paar

Thijs en Rose leerden elkaar kennen in 2015 en waren meteen een match made in heaven. Ze gebruiken elkaars talenten om hun eigen carrière naar nieuwe hoogtes te brengen. Thijs helpt Rose bij het ontwerpen van haar eigen kledinglijn en Rose brengt Thijs in contact met de juiste mensen om zijn modelabel te laten groeien.

Samen hebben ze ook verschillende projecten gedaan, zoals de “The Islands of Tahiti” campagne waarvoor Rose het gezicht was en Thijs de kleding ontwierp. Hiermee lieten ze zien hoe het beste van twee werelden kan samenkomen om iets moois te creëren.

FAQs

1. Wat is het merk van Thijs Bertram?

Thijs Bertram heeft zijn eigen modelabel genaamd “Bertram”. Het merk kenmerkt zich door gedurfde en onderscheidende ontwerpen die vaak geïnspireerd zijn op de natuur en het gebruik van kleurrijke prints en patronen.

2. Wat is het lifestylemerk van Rose Bertram?

Rose Bertram heeft haar eigen lifestylemerk genaamd “ByRoseBertram”. Hier deelt ze haar persoonlijke leven en biedt ze inspiratie op het gebied van mode, reizen en wellness door middel van blogs, foto’s en video’s.

3. Wat voor soort ontwerpen maakt Thijs Bertram?

Thijs Bertram maakt voornamelijk vrouwelijke en elegante ontwerpen met een edgy en stoere kant. Zijn ontwerpen hebben oog voor detail en esthetiek en worden vaak gedragen door beroemdheden.

4. Voor welke high-end merken heeft Rose Bertram gewerkt?

Rose Bertram heeft gewerkt voor verschillende high-end merken, waaronder Victoria Secret, H&M en L’Oréal.

5. Zetten Thijs en Rose Bertram zich ook in voor goede doelen?

Ja, Thijs en Rose Bertram zetten zich ook in voor goede doelen. Rose is bijvoorbeeld ambassadeur voor SOS Kinderdorpen en Thijs heeft samengewerkt met verschillende goede doelen op het gebied van duurzaamheid.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: thijs boermans vriendin, thijs en rose expeditie, rose bertram mbappé, rose bertram kind, thijs expeditie robinson, rose bertram expeditie robinson verlaten, rose bertram relatie, rose bertram en gregory

Bekijk de video over “thijs en rose bertram”

SPOTTED in Private Jet Kylian Mbappé: Rose Bertram

Zie meer informatie: vietmasks.com

Afbeeldingen gerelateerd aan thijs en rose bertram

SPOTTED in Private Jet Kylian Mbappé: Rose Bertram
SPOTTED in Private Jet Kylian Mbappé: Rose Bertram

thijs boermans vriendin

Thijs Boermans is een bekende TV-presentator en acteur in Nederland. Hij heeft een lange carrière in de media-industrie en is bekend om zijn charme en talent. Toch is het privéleven van Thijs minder bekend bij het grote publiek. Een vraag die vaak gesteld wordt door fans is: wie is de vriendin van Thijs Boermans?

In dit artikel gaan we dieper in op het privéleven van Thijs Boermans en ontdekken we wie zijn vriendin is. We bespreken ook enkele veelgestelde vragen over zijn persoonlijke leven.

Wie is Thijs Boermans?

Thijs Boermans werd geboren op 8 oktober 1974 in Nederland. Hij begon zijn carrière als acteur en speelde in verschillende Nederlandse televisieseries en films, waaronder ‘Rozengeur en Wodka Lime’ en ‘All Stars’. Naast zijn acteercarrière is Thijs ook een succesvolle TV-presentator en heeft hij gewerkt voor verschillende omroepen, waaronder RTL 4 en Omroep MAX.

Thijs staat bekend om zijn charme, humor en talent voor improvisatie. Hij heeft ook verschillende prijzen gewonnen voor zijn werk, waaronder de Gouden Beelden Award voor Beste Acteur.

Wie is de vriendin van Thijs Boermans?

Thijs Boermans heeft een relatie met de Nederlandse actrice Katja Schuurman. De twee ontmoetten elkaar op de set van de film ‘Het Schnitzelparadijs’ in 2005 en begonnen al snel een romantische relatie. Ze trouwden in 2006 en hebben samen een dochter, genaamd Sammie.

Katja Schuurman is geboren op 19 februari 1975 in Nederland. Ze begon haar carrière als actrice in de jaren negentig en speelde in verschillende Nederlandse films en televisieseries. Naast haar acteercarrière is ze ook bekend als presentatrice en heeft ze gewerkt voor verschillende omroepen en programma’s.

Katja staat bekend om haar natuurlijke schoonheid en haar openheid over haar persoonlijke leven. Ze is een bekende voorvechter van vrouwenrechten en gelijke behandeling voor LHBTQIA-gemeenschap en een groot voorstander van duurzaamheid.

Thijs en Katja hebben samen een gelukkige relatie en hun liefde groeit sterker met de jaren. Ze zijn vaak samen te zien op rode loper evenementen en delen regelmatig foto’s en video’s van elkaar op social media.

Veelgestelde vragen:

Wat doet Thijs Boermans in zijn vrije tijd?

In zijn vrije tijd houdt Thijs van reizen, lezen en wandelen. Ook is hij een fervent sportliefhebber en gaat hij vaak naar de sportschool om in vorm te blijven. Hij is ook een natuurliefhebber en geniet van wandelen in de natuur. Thuis spendeert hij graag tijd met zijn familie en vrienden.

Heeft Thijs Boermans broers of zussen?

Thijs heeft een jongere broer genaamd Bas Boermans. Bas is ook acteur en heeft onder andere gespeeld in de Nederlandse televisieserie ‘S1ngle’.

Wat zijn de favoriete film en televisieserie van Thijs Boermans?

Thijs houdt van veel verschillende films en televisieseries, maar hij noemt ‘The Godfather’ als zijn favoriete film aller tijden. Qua televisieseries houdt hij van ‘Breaking Bad’ en ‘The Sopranos’.

Wat is het favoriete gerecht van Thijs Boermans?

Thijs houdt van verschillende soorten eten, maar zijn favoriete gerecht is lasagne. Hij houdt ook van sushi en Italiaans eten.

Conclusie

Thijs Boermans is een bekende TV-presentator en acteur in Nederland, die bekend staat om zijn charme en talent. Hij heeft een gelukkige relatie met de Nederlandse actrice Katja Schuurman en samen hebben ze een dochter genaamd Sammie.

In zijn vrije tijd houdt Thijs van reizen, lezen en sporten. Hij is een natuurliefhebber en geniet van wandelen in de natuur. Thijs heeft een jongere broer genaamd Bas Boermans, die ook acteur is.

Thijs’ favoriete film aller tijden is ‘The Godfather’ en zijn favoriete televisieseries zijn ‘Breaking Bad’ en ‘The Sopranos’. Zijn favoriete gerecht is lasagne, maar hij houdt ook van sushi en Italiaans eten.

Thijs Boermans is een interessante persoonlijkheid met een divers scala aan interesses en talenten. Zijn openhartigheid en warme persoonlijkheid hebben hem geliefd gemaakt bij het Nederlandse publiek.

thijs en rose expeditie

Thijs en Rose Expeditie: Een Avontuurlijke Reis door Nederland

Thijs en Rose Expeditie is de perfecte manier om Nederland te verkennen op een unieke en avontuurlijke manier. Deze reis geeft je de mogelijkheid om de verborgen parels van Nederland te ontdekken, terwijl je tegelijkertijd geniet van het prachtige landschap. De expeditie begint in het zuiden van Nederland en eindigt in het noorden. Thijs en Rose nemen je mee op een reis vol avontuur en plezier, waarbij je het echte Nederland leert kennen.

Thijs en Rose

Thijs en Rose zijn twee avontuurlijke en gepassioneerde reizigers. Ze hebben vele landen bezocht en genoten van de prachtige natuur en de lokale cultuur. Thijs is een fotograaf en Rose is een schrijver. Samen hebben ze besloten om hun kennis en passie te delen met anderen die geïnteresseerd zijn in reizen en avontuur.

Thijs en Rose Expeditie

De Thijs en Rose Expeditie is een zevendaagse reis door Nederland. Het is ontworpen om bezoekers de kans te geven om Nederland te verkennen buiten de gebaande paden. Het combineert sightseeing met avontuurlijke activiteiten.

Tijdens de reis bezoekt men niet alleen de beroemde steden en dorpen, maar ook enkele verborgen parels die je normaalgesproken niet zou ontdekken. De Thijs en Rose Expeditie is gericht op mensen die op zoek zijn naar avontuur en voor hen die graag nieuwe ervaringen opdoen.

Dag 1: De expeditie begint in Maastricht

De Thijs en Rose Expeditie begint in Maastricht. Dit is een mooie stad in het zuiden van Nederland, gelegen aan de voet van de Sint-Pietersberg.

De expeditie begint met een uitgebreide kennismaking met de stad en haar omgeving. Thijs en Rose nemen je mee op een wandeling door het centrum van de stad om de belangrijkste bezienswaardigheden te bekijken, zoals de oude stadsmuren, de Sint-Servaasbasiliek en het stadhuis. Daarnaast brengen ze ook een bezoek aan de beroemde Grotten van Sint-Pieter, waar men kan zien hoe de berg sinds de middeleeuwen gebruikt werd als schuilkelder en wijnkelder.

Dag 2: Wandelen op de Sint-Pietersberg

Op dag 2 van de expeditie ga je wandelen op de Sint-Pietersberg, een van de hoogste toppen in Nederland.

Het is een prachtig natuurgebied waar men kan genieten van een spectaculair uitzicht over de stad en de omgeving. Tijdens de wandeling onthult Rose interessante verhalen over de geschiedenis van de berg en bezoekers krijgen de kans om de oude fortificaties en grotten te verkennen.

Dag 3: Fietsen door Limburg

Op de derde dag van de expeditie verlaten we Maastricht en gaan we per fiets door de Limburgse heuvels en dorpen. Dit is een fantastische manier om de omgeving te verkennen en te genieten van de prachtige landschappen en historische dorpjes. Onderweg bezoeken we een lokale kaasmakerij waar we van heerlijke kazen proeven en leren hoe deze worden gemaakt.

Dag 4: Escape Room in Utrecht

Dag 4 van de expeditie brengt ons naar Utrecht, een van de mooiste steden van Nederland. Hier nemen Thijs en Rose je mee naar een escape room, waar je met je team moet proberen te ontsnappen uit een kamer vol raadsels en puzzels. Een unieke manier om teamsamenwerking en creativiteit te stimuleren en tegelijkertijd een leuke activiteit te beleven.

Dag 5: Kanovaren in Giethoorn

Op dag 5 van de expeditie gaan we kanovaren in Giethoorn, ook wel bekend als het “Venetië van Nederland”. Giethoorn is een prachtig dorpje in Overijssel dat bekend staat om zijn grachten en bruggetjes. Thijs en Rose nemen je mee op een kanotocht langs de vele waterwegen en geven je de kans om deze unieke plek te verkennen.

Dag 6: Fietstocht in de Hoge Veluwe

Op dag 6 van de expeditie brengen we een bezoek aan Nationaal Park De Hoge Veluwe. Dit is een prachtig gebied dat bekend staat om zijn weidse uitzichten en mooie heidevelden. Hier maken we een fietstocht door het park en brengen we onder andere een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, waar men een uitgebreide collectie van werken van Vincent van Gogh en andere bekende kunstenaars kan bewonderen.

Dag 7: Het einde van de expeditie

Op de laatste dag van de expeditie reizen we af naar het noorden van Nederland, waar we de expeditie afsluiten met een leuke activiteit. Dit kan bijvoorbeeld een excursie zijn naar een lokale boerderij, waar we kennis kunnen maken met lokale producten en dieren.

FAQs

Wat is de Thijs en Rose Expeditie?

De Thijs en Rose Expeditie is een zevendaagse reis door Nederland die is ontworpen om bezoekers de kans te geven om Nederland te verkennen buiten de gebaande paden. Het combineert sightseeing met avontuurlijke activiteiten en is gericht op mensen die op zoek zijn naar avontuur en graag nieuwe ervaringen opdoen.

Wie kan deelnemen aan de expeditie?

Iedereen kan deelnemen aan de Thijs en Rose Expeditie. Deze reis is geschikt voor mensen die van avontuur houden en graag nieuwe ervaringen opdoen.

Wat is de beste tijd om deel te nemen aan de expeditie?

De Thijs en Rose Expeditie kan het hele jaar door worden gedaan, maar de beste tijd om deel te nemen is van mei tot september. In deze periode is het weer het beste en kunnen de meeste activiteiten buiten worden gedaan.

Zijn de activiteiten geschikt voor kinderen?

Ja, de activiteiten zijn geschikt voor kinderen. Thijs en Rose richten zich op groepen en families die samen willen reizen en hebben daarom activiteiten gekozen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Wat zijn de accommodaties tijdens de expeditie?

De accommodaties tijdens de expeditie zijn 3-sterrenhotels en -pensions die zorgvuldig zijn uitgekozen voor hun kwaliteit en ligging. De kamers zijn comfortabel en voorzien van alle gemakken die nodig zijn voor een aangenaam verblijf.

Wat is inbegrepen in de prijs van de expeditie?

De prijs van de Thijs en Rose Expeditie is inclusief de accommodaties, maaltijden, activiteiten en transfers. Niet inbegrepen zijn eventuele persoonlijke uitgaven en drankjes tijdens de maaltijden.

Hoe kan ik deelnemen aan de Thijs en Rose Expeditie?

Je kunt deelnemen aan de Thijs en Rose Expeditie door contact op te nemen met Thijs en Rose via hun website. Hier vindt men alle informatie over de expeditie en kan men een boekingsaanvraag indienen. Thijs en Rose nemen dan contact op om alle details verder af te stemmen.

Conclusie

De Thijs en Rose Expeditie is een unieke manier om Nederland te verkennen op een avontuurlijke manier. Deze expeditie biedt de kans om de verborgen parels van Nederland te ontdekken, terwijl je tegelijkertijd geniet van het prachtige landschap. Thijs en Rose nemen je mee op een reis vol avontuur en plezier, waarbij je het echte Nederland leert kennen. De expeditie is geschikt voor mensen van alle leeftijden en is een geweldige manier om samen te reizen met familie of vrienden. Voor meer informatie kan men terecht op de website van Thijs en Rose.

Meer informatie over thijs en rose bertram vind je hier.

Zie hier meer: https://vietmasks.com/category/blog/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel thijs en rose bertram. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 90 thijs en rose bertram

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *