Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Toine van den Heuvel: van vergeten voetballer naar trainer met passie

Toine van den Heuvel: van vergeten voetballer naar trainer met passie

Sjoerd van den Heuvel at Data and Analytics 2017, The Netherlands

toine van den heuvel

Toine van den Heuvel is een Nederlandse ondernemer die bekend staat om zijn succesvolle bedrijfsstrategie en uitstekende resultaten in de detailhandel. Hij heeft een unieke visie op het bedrijfsleven en heeft zijn ideeën omgezet in een succesvolle carrière en vele prijzen gewonnen voor zijn prestaties. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over Toine van den Heuvel en zijn succesvolle carrière.

Vroege leven en opleiding

Toine van den Heuvel werd geboren op 30 september 1962 in het Nederlandse dorp Berkel-Enschot. Hij groeide op in een ondernemersgezin waarbij zijn vader een eigen bedrijf had en zijn moeder een eigen modezaak runde. Van den Heuvel volgde zijn opleiding aan de middenstandsschool en de detailhandelsschool in Tilburg, voordat hij aan de slag ging in het familiebedrijf en de ervaring opdeed in de detailhandel.

Carrière

In 1989 richtte Toine van den Heuvel samen met zijn broer Albert van den Heuvel de winkelketen DÉCHEMA op, een winkelketen gericht op huishoudartikelen. DÉCHEMA groeide al snel uit tot een succesvolle keten met winkels door heel Nederland. Het bedrijf werd in 2005 verkocht aan het Britse bedrijf Kingfisher. Van den Heuvel werd hierdoor een vermogend man en kon zich richten op nieuwe avonturen.

In 2004 kocht hij de retailketen Kijkshop, een keten gericht op elektronica en huishoudelijke artikelen. Van den Heuvel implementeerde hier een succesvolle bedrijfsstrategie waardoor de omzet van het bedrijf toenam. In 2017 verkocht Van den Heuvel de keten aan de Zweedse investeringsmaatschappij Listérus & Partners en de Nederlandse eigenaar van de webshop fonQ. Twee jaar later ging Kijkshop failliet.

Momenteel is Toine van den Heuvel eigenaar van de sportwinkelketen Aktiesport en The Athlete’s Foot. Hij heeft een succesvolle bedrijfsstrategie kunnen implementeren waardoor beide ketens zijn gegroeid en floreren. Aktiesport heeft momenteel 120 winkels, terwijl The Athlete’s Foot een franchisebedrijf is met meer dan 80 winkels in acht Europese landen.

Visie op zaken

Toine van den Heuvel heeft een unieke visie op zaken die zijn succes mogelijk heeft gemaakt. Hij gelooft dat het de sleutel is om authentiek en transparant te zijn en altijd de klant centraal te stellen. Hij ziet het feit dat leveranciers en andere bedrijven meer winst maken als een zegen, omdat het betekent dat zijn bedrijven succesvol zijn. En hij beschouwt zijn medewerkers als zijn belangrijkste bezit. “Mijn winst zit in het hoofd en het hart van mijn mensen,” zegt hij.

FAQs

1. Wat is Toine van den Heuvel’s huidige bedrijf?

Toine van den Heuvel is momenteel eigenaar van de sportwinkelketen Aktiesport en The Athlete’s Foot.

2. Wat was de oprichting van DÉCHEMA?

Toine van den Heuvel richtte in 1989 samen met zijn broer Albert van den Heuvel de winkelketen DÉCHEMA op, een keten gericht op huishoudartikelen.

3. Wat was de bedrijfsstrategie van Toine van den Heuvel bij Kijkshop?

Toine van den Heuvel implementeerde bij Kijkshop een succesvolle bedrijfsstrategie waardoor de omzet van het bedrijf toenam.

4. Wat is de visie van Toine van den Heuvel op zaken?

Toine van den Heuvel gelooft dat het de sleutel is om authentiek en transparant te zijn en altijd de klant centraal te stellen.

5. Wat vindt Toine van den Heuvel het belangrijkste bezit van zijn bedrijven?

Toine van den Heuvel beschouwt zijn medewerkers als zijn belangrijkste bezit. “Mijn winst zit in het hoofd en het hart van mijn mensen,” zegt hij.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “toine van den heuvel”

Sjoerd van den Heuvel at Data and Analytics 2017, The Netherlands

Zie meer informatie: vietmasks.com

Afbeeldingen gerelateerd aan toine van den heuvel

Sjoerd van den Heuvel at Data and Analytics 2017, The Netherlands
Sjoerd van den Heuvel at Data and Analytics 2017, The Netherlands

Meer informatie over toine van den heuvel vind je hier.

Zie hier meer: Top 638 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel toine van den heuvel. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 13 toine van den heuvel

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *