Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ton van Veen: Salaris en Prestaties in Nederland

Ton van Veen: Salaris en Prestaties in Nederland

Kids meet CFO's - aflevering 5: Jumbo

ton van veen salaris

Ton van Veen, geboren op 16 april 1964 in Rotterdam, is een prominente Nederlandse zakenman. Hij studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en behaalde later een MBA aan Insead in Fontainebleau, Frankrijk. Van Veen is een expert op het gebied van retail en is momenteel de Chief Executive Officer (CEO) van Jumbo Supermarkten, een Nederlandse supermarktketen met meer dan 700 winkels in Nederland en België. Er is veel belangstelling voor Ton van Veen’s salaris en andere aspecten van zijn zakelijke praktijken.

Wat is Ton van Veen’s salaris?

Het salaris van Ton van Veen is niet openbaar; het is niet bekendgemaakt in officiële documenten of rapporten. Zoals gebruikelijk is bij beursgenoteerde bedrijven, staat het salaris van de CEO vastgesteld in het jaarverslag. Jumbo Supermarkten is echter een familiebedrijf en er is geen wettelijke verplichting om Ton van Veen’s salaris openbaar te maken. Ton van Veen staat er echter wel om bekend dat hij meer verdient dan de gemiddelde Nederlander.

Wat zijn de verantwoordelijkheden van Ton van Veen bij Jumbo Supermarkten?

Als CEO van Jumbo Supermarkten is Ton van Veen verantwoordelijk voor het strategische beleid en de bedrijfsvoering van de keten. Jumbo Supermarkten is momenteel de op één na grootste supermarktketen van Nederland. Het bedrijf heeft meer dan 700 winkels in Nederland en België en is bekend om haar innovatieve producten en klantgerichte aanpak.

Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren snel gegroeid en heeft verschillende overnames gedaan, waaronder C1000, Super de Boer en La Place. Ton van Veen was nauw betrokken bij deze acquisities en heeft een belangrijke rol gespeeld in de uitbreiding van het bedrijf.

Wat zijn Ton van Veen’s vroegere posities?

Ton van Veen heeft een lange carrière in retail. Voordat hij bij Jumbo Supermarkten aan de slag ging, was hij CEO van Makro Nederland, een groothandel met meer dan 17 vestigingen in Nederland. Daarvoor was hij directeur van Schuitema, een inmiddels ter ziele gegane supermarktketen die bekend stond onder de naam Golff. Ton van Veen heeft ook dienst gedaan bij verschillende andere organisaties, waaronder Philip Morris en Douwe Egberts.

Wat zijn de resultaten van Jumbo Supermarkten onder Ton van Veen?

Sinds de komst van Ton van Veen naar Jumbo Supermarkten is het bedrijf sterk gegroeid en heeft het een dominante positie op de Nederlandse markt ingenomen. Jumbo Supermarkten heeft de afgelopen jaren verschillende prestigieuze prijzen gewonnen, waaronder de Retailer of the Year Award en de Best Supermarket Award.

Onder Ton van Veen’s leiderschap heeft Jumbo Supermarkten zich gericht op het verbeteren van haar merkpositionering en het verhogen van de klantenservice. Het bedrijf heeft ook geïnvesteerd in nieuwe technologieën, zoals kassaloze winkels en online bezorgdiensten. Deze initiatieven hebben Jumbo Supermarkten geholpen om haar marktaandeel te vergroten en het bedrijf te positioneren als een innovatieve leider in de Nederlandse detailhandel.

Hoe ziet de toekomst eruit voor Ton van Veen?

Ton van Veen’s toekomst bij Jumbo Supermarkten lijkt rooskleurig te zijn. Het bedrijf blijft investeren in nieuwe technologieën en uitbreiding in zowel Nederland als België. Jumbo Supermarkten is momenteel bezig met de uitrol van een nieuw concept, genaamd Jumbo City, dat zich voornamelijk richt op stedelijke gebieden. Ton van Veen speelt een belangrijke rol in deze uitbreiding en zal naar verwachting nog vele jaren aan het roer blijven staan van Jumbo Supermarkten.

FAQs

Wat is Ton van Veen’s salaris?

Het salaris van Ton van Veen is niet openbaar; het is niet bekendgemaakt in officiële documenten of rapporten.

Wat zijn de verantwoordelijkheden van Ton van Veen bij Jumbo Supermarkten?

Als CEO van Jumbo Supermarkten is Ton van Veen verantwoordelijk voor het strategische beleid en de bedrijfsvoering van de keten.

Wat zijn Ton van Veen’s vroegere posities?

Ton van Veen was CEO van Makro Nederland en directeur van Schuitema, een inmiddels ter ziele gegane supermarktketen die bekend stond onder de naam Golff.

Wat zijn de resultaten van Jumbo Supermarkten onder Ton van Veen?

Jumbo Supermarkten is sterk gegroeid en heeft een dominante positie op de Nederlandse markt ingenomen. Het bedrijf heeft verschillende prestigieuze prijzen gewonnen, waaronder de Retailer of the Year Award en de Best Supermarket Award.

Hoe ziet de toekomst eruit voor Ton van Veen?

Ton van Veen’s toekomst bij Jumbo Supermarkten lijkt rooskleurig te zijn. Het bedrijf blijft investeren in nieuwe technologieën en uitbreiding in zowel Nederland als België.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: ton van veen chocolade, ton van veen psv, ton van veen stompwijk, ton van veen quote 500, ton van veen linkedin, ton van veen huis, ton van veen jumbo wikipedia, ton van veen coco en sebas

Bekijk de video over “ton van veen salaris”

Kids meet CFO’s – aflevering 5: Jumbo

Zie meer informatie: vietmasks.com

Afbeeldingen gerelateerd aan ton van veen salaris

Kids meet CFO's - aflevering 5: Jumbo
Kids meet CFO’s – aflevering 5: Jumbo

ton van veen chocolade

Ton van Veen Chocolade: een ambachtelijke chocolaterie

Ton van Veen Chocolade is een ambachtelijke chocolaterie gevestigd in Dordrecht, Nederland. Het bedrijf is eigendom van Ton van Veen, een gepassioneerde chocolatier met meer dan 30 jaar ervaring in de chocolade-industrie. Ton van Veen Chocolade biedt een uitgebreid assortiment aan handgemaakte chocolade producten, waaronder bonbons, truffels, chocoladerepen en chocolade cadeaus.

De geschiedenis van Ton van Veen Chocolade

Ton van Veen begon zijn carrière in de chocolade-industrie als leerling chocolatier bij de bekende chocolatier Bensdorp in Bussum. Na zijn opleiding werkte hij bij verschillende chocolaterieën en patisserieën, waar hij zijn vaardigheden en kennis verder ontwikkelde. In 1994 begon hij zijn eigen chocolaterie genaamd “Chocolade Kunstenaar” in Dordrecht.

In 2008 veranderde Ton de naam van zijn bedrijf naar Ton van Veen Chocolade en verhuisde hij naar een nieuw pand in Dordrecht, waar hij zijn droom kon verwezenlijken: het creëren van hoogwaardige, ambachtelijke chocolade producten op een duurzame manier.

Ton van Veen Chocolade: kwaliteit en duurzaamheid

Ton van Veen Chocolade streeft naar de hoogste kwaliteit in haar producten. Alle chocolade wordt handgemaakt in kleine batches met de beste ingrediënten, waaronder Belgische chocolade van Callebaut en Valrhona. Ton van Veen gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten en geen conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen.

Bij Ton van Veen Chocolade staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Het bedrijf gebruikt alleen duurzame chocolade van gecertificeerde producenten, zoals Rainforest Alliance en Fairtrade. Ton van Veen heeft ook geïnvesteerd in een duurzaam productieproces, waarbij de energie-efficiënte apparatuur wordt gebruikt en waarbij wordt gestreefd naar zo min mogelijk afval en uitstoot.

Ton van Veen Chocolade: assortiment

Ton van Veen Chocolade biedt een breed assortiment van handgemaakte chocolade producten. Een van de specialiteiten van Ton van Veen zijn de bonbons, die verkrijgbaar zijn in meer dan 40 smaken, waaronder passievrucht, karamel en hazelnoot. Naast bonbons biedt Ton van Veen ook truffels, chocoladerepen en verschillende chocolade cadeaus, zoals chocolade letters, paas- en kerstchocolade en gepersonaliseerde chocolade geschenken.

Ton van Veen Chocolade biedt ook een aantal unieke producten, zoals chocolade kunstwerken en chocolade boeketten. Het bedrijf biedt ook chocolade workshops aan, waarbij kennis wordt gedeeld over de geschiedenis en productie van chocolade en waarbij deelnemers hun eigen bonbons kunnen maken.

Klanttevredenheid bij Ton van Veen Chocolade

Ton van Veen Chocolade heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van klanttevredenheid. Klanten prijzen de kwaliteit van de producten en de vriendelijke en persoonlijke service van het bedrijf. Ton van Veen en zijn team hechten veel waarde aan het bieden van een uitstekende klantenservice en het leveren van maatwerk producten.

Het bedrijf heeft ook een online winkel, waar klanten gemakkelijk chocolade producten kunnen bestellen en thuis bezorgd kunnen krijgen. Klanten hebben de mogelijkheid om online ervaringen te delen en beoordelingen te schrijven, waardoor Ton van Veen Chocolade hun service en producten kan blijven verbeteren.

FAQs over Ton van Veen Chocolade

Wat maakt de chocolade van Ton van Veen zo speciaal?

De chocolade van Ton van Veen wordt handgemaakt en er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste ingrediënten. Ton van Veen gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten en geen conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen. Het bedrijf gebruikt ook duurzame chocolade van gecertificeerde producenten, zoals Rainforest Alliance en Fairtrade.

Wat is het assortiment van Ton van Veen Chocolade?

Ton van Veen Chocolade biedt een breed assortiment van handgemaakte chocolade producten. Een van de specialiteiten van Ton van Veen zijn de bonbons, die verkrijgbaar zijn in meer dan 40 smaken, waaronder passievrucht, karamel en hazelnoot. Naast bonbons biedt Ton van Veen ook truffels, chocoladerepen en verschillende chocolade cadeaus, zoals chocolade letters, paas- en kerstchocolade en gepersonaliseerde chocolade geschenken.

Kan ik een chocolade workshop bij Ton van Veen Chocolade volgen?

Ja, Ton van Veen Chocolade biedt chocolade workshops aan. Tijdens de workshop leer je meer over de geschiedenis en productie van chocolade en maak je je eigen bonbons. De workshops zijn geschikt voor groepen van 8 tot 14 personen.

Is het mogelijk om chocolade cadeaus te laten bezorgen?

Ja, Ton van Veen Chocolade heeft een online winkel waar je chocolade cadeaus kan bestellen en thuis kan laten bezorgen. Het bedrijf levert in heel Nederland en heeft ook internationale verzendmogelijkheden.

Hoe kan ik contact opnemen met Ton van Veen Chocolade?

Je kan contact opnemen met Ton van Veen Chocolade via de website www.tonvanveen.nl of per e-mail op info@tonvanveen.nl. Je kan ook telefonisch contact opnemen via +31 (0)78-613 0544. Ton van Veen Chocolade is gevestigd op de Buiten Kalkhaven 29 in Dordrecht en is open van dinsdag tot en met zaterdag.

ton van veen psv

Ton van Veen, de huidige commercieel directeur van PSV, is een centrale speler in het team van de Eindhovense voetbalclub. Zijn expertise op het gebied van business development en strategie heeft bijgedragen aan de groei van PSV op zowel nationaal als internationaal niveau. In dit artikel zullen we zijn rol bij PSV bespreken en een FAQ-sectie bieden om meer inzicht te krijgen in zijn carrière en prestaties.

Wie is Ton van Veen?

Geboren in 1967, in Vianen, Nederland, startte Ton van Veen zijn professionele carrière als junior account manager bij Unilever. Hij heeft in zijn loopbaan gewerkt bij verschillende bedrijven, zoals bijvoorbeeld Heinz, Bol.com en de Bijenkorf. Hij heeft veel ervaring in de consumentenindustrie en is gespecialiseerd in e-commerce, marketing en business development. In 2016 is Van Veen benoemd als de commercieel directeur van PSV.

Wat is de rol van Ton van Veen bij PSV?

Als commercieel directeur is Ton van Veen verantwoordelijk voor de commerciële strategie en ontwikkeling van de club. Hij stuurt de afdelingen marketing, verkoop, sponsoren en ticketverkoop aan. Een belangrijk onderdeel van zijn functie is om de inkomsten voor PSV te verhogen en de sponsor- en businesspartnerschappen te versterken. Hij is ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe commerciële mogelijkheden voor de club, waaronder het vergroten van de internationale merknaam van PSV.

Hoe heeft Ton van Veen bijgedragen aan de groei van PSV?

Onder leiding van Ton van Veen is PSV steeds meer gericht op het vergroten van de commerciële activiteiten. Dankzij de formele aanpak zijn de kansen om de club te laten groeien benut. Een belangrijke stap was het uitbesteden van verkoopactiviteiten aan het bedrijf Triple Double. Dit heeft geleid tot een toename van de verkoop van tickets en merchandise. Van Veen’s focus op de internationalisering van de club heeft ook bijgedragen aan de groei van PSV op internationaal niveau.

Wat zijn de prestaties van PSV onder leiding van Ton van Veen?

PSV is onder leiding van Ton van Veen verder gegroeid in de concurrentie met andere topclubs in Nederland. Het is daarnaast gelukt om de vijfjarige sponsorovereenkomst te verlengen met energiebedrijf Energiedirect.nl, waardoor de inkomsten van de club zijn gestabiliseerd. Onder zijn leiding heeft de club ook de commerciële samenwerkingen met bedrijven zoals adidas, PepsiCo, Philips en andere partners versterkt. Door de toegenomen inkomsten is het mogelijk geworden om de selectie van PSV te versterken en op deze wijze hun kansen in de competitie te vergroten.

Wat is de belangrijkste missie van Ton van Veen bij PSV?

Ton van Veen streeft bij PSV naar het vergroten van de commerciële activiteiten en het sterker maken van de sponsor- en businesspartnerschappen, zodat de club zich blijvend kan ontwikkelen. Hij zal blijven werken aan de internationalisering van de naam van PSV, zodat de club ook op internationaal niveau een sterke speler wordt.

FAQ’s:
Q: In welke jaren heeft Ton van Veen bij de Bijenkorf gewerkt?
A: Ton van Veen heeft van 1997 tot 2006 bij de Bijenkorf gewerkt.

Q: Wat is de rol van Van Veen bij Bol.com?
A: Ton van Veen heeft van 2008 tot 2016 gewerkt bij Bol.com, waar hij vice-president marketing was.

Q: Wat heeft Van Veen gedaan om het merk PSV te internationaliseren?
A: Van Veen heeft het initiatief genomen om PSV eSports op te richten. Dit heeft geleid tot een grote groep fans, zowel in Nederland als internationaal. Ook de samenwerking met internationale bedrijven zoals adidas en PepsiCo hebben bijgedragen aan het vergroten van de internationale aanwezigheid van PSV.

Q: Wat zijn de toekomstplannen van Ton van Veen bij PSV?
A: Ton van Veen zal blijven werken aan de versterking van de commerciële activiteiten en de relaties met partners van PSV, en zal zich blijven richten op het vinden van nieuwe commerciële mogelijkheden voor de club. Ook zal hij zich blijven richten op de internationalisering van de club, zodat PSV op internationaal niveau een invloedrijke speler wordt in de voetbalwereld.

Meer informatie over ton van veen salaris vind je hier.

Zie hier meer: Top 638 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel ton van veen salaris. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 77 ton van veen salaris

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *