Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Tour de France gemist? Hier zijn jouw hoogtepunten!

Tour de France gemist? Hier zijn jouw hoogtepunten!

Tour de France: Unchained - The New Netflix Series

tour de france gemist

Tour de France Gemist: Een Gids Voor Het Bijkijken Van De Tour

Als je Tour de France hebt gemist in Nederland, of als je de race live wilt volgen, biedt het internet veel mogelijkheden om de race te bekijken. Er zijn websites, streaming diensten, en applicaties die je kunt gebruiken om Tour de France online terug te kijken. In dit artikel zullen we alle opties bespreken die je hebt om de Tour de France te bekijken.

Waarom zou ik Tour de France willen bijkijken?

Tour de France wordt beschouwd als één van de meest prestigieuze wielerwedstrijden ter wereld. Het is de ultieme test voor professionele wielrenners en trekt fans van over de hele wereld aan. Hoewel het evenement gedurende drie weken plaatsvindt, kan het moeilijk zijn om alle actie live op televisie te bekijken. Door Tour de France gemist terug te kijken, mis je geen moment van de race.

Welke websites en diensten bieden Tour de France gemist aan?

Er zijn verschillende websites en diensten die Tour de France uitzendingen aanbieden. Hieronder vind je een lijst van enkele populaire opties:

1. NOS.nl – NOS is de Omroep Stichting die verantwoordelijk is voor de Nederlandse televisie- en radio-uitzendingen. Op haar website kunt je de Tour de France terug kijken zonder extra kosten.

2. Ziggo Sport Totaal – Ziggo Sport Totaal is een betaalde dienst die sportevenementen uitzendt, waaronder Tour de France. Als je een Ziggo Sport Totaal-abonnement hebt, kun je de race online bekijken via de Ziggo Sport Totaal-app of website.

3. EuroSport – EuroSport is een Europese sportzender die Tour de France live uitzendt en terug kijkt. Als je een abonnement hebt op Eurosport Player, kun je de race op elk moment bekijken.

4. NPO Start – NPO Start is de videodienst van de publieke omroepen in Nederland en biedt uitzendingen gratis aan. Tour de France uitzendingen zijn beschikbaar op de website van de NPO.

5. T-Mobile Thuis – T-Mobile Thuis klanten kunnen Tour de France terugkijken op hun telefoon, tablet of televisie. Als je een abonnement hebt bij T-Mobile Thuis, kun je de wedstrijd bekijken via de tv-app.

6. Online streaming – Er zijn veel online streaming diensten die Tour de France aanbieden. Sommige populaire opties zijn YouTube TV, Sling TV en DirecTV Now. Let op de regionale toegang als je kiest voor een streaming dienst die niet in Nederland is gevestigd.

Hoe kan ik Tour de France gemist bekijken op mijn televisie?

Als je Tour de France gemist wilt terugkijken op je televisie, dan heb je een aantal opties. Hieronder vind je een lijst van populaire en gebruiksvriendelijke manieren om de race op je televisie te bekijken:

1. Chromecast – Als je een Chromecast hebt, kun je Tour de France gemist op je televisie bekijken. Je hoeft alleen maar NOS.nl of een andere streaming dienst te openen op je telefoon en deze te casten naar je televisie.

2. Apple TV – Net als bij een Chromecast kun je Tour de France gemist bekijken op je televisie als je een Apple TV hebt. Open de streaming dienst op je iPhone of iPad en spiegel het scherm van je apparaat naar de Apple TV.

3. Smart TV – Veel televisies hebben tegenwoordig de mogelijkheid om apps te installeren, dus het is mogelijk om NOS Gemist, Ziggo Sport Totaal en Eurosport direct op je televisie te bekijken.

4. Game consoles – Xbox One en PlayStation 4 hebben beide streaming diensten die Tour de France aanbieden, waarmee je op je televisie kunt aansluiten.

Zijn er kosten verbonden aan het bijkijken van Tour de France?

Dit hangt af van welke dienst je gebruikt om de race te bekijken. Sommige diensten bieden Tour de France gratis aan, terwijl andere diensten een abonnement vereisen. Hieronder vind je een lijst van populaire opties en hun kosten:

1. NOS – Tour de France is gratis beschikbaar op de website van NOS zonder enige extra kosten.

2. Ziggo Sport Totaal – Om toegang te krijgen tot Ziggo Sport Totaal dien je te betalen. Ziggo Sport Totaal kost €14,95 per maand en geeft je toegang tot alle sportevenementen die worden uitgezonden door de zender.

3. Eurosport Player – Eurosport biedt Tour de France gratis aan als onderdeel van hun abonnement. Een abonnement op Eurosport Player kost €6,99 per maand voor toegang tot alle sportevenementen.

4. NPO – Tour de France wordt gratis aangeboden op de website van de NPO.

5. T-Mobile Thuis – Abonnees van T-Mobile Thuis kunnen Tour de France gratis bekijken op hun app.

6. Streaming diensten – Dit hangt af van de dienst die je gebruikt om Tour de France terug te kijken. Sommige diensten zijn gratis, terwijl andere diensten een abonnement vereisen.

Hoe kan ik Tour de France live bekijken?

Als je Tour de France live wilt bekijken, zijn er verschillende opties beschikbaar. Hieronder vind je een lijst van populaire alternatieven om de race live te volgen:

1. NOS – NOS zendt Tour de France live uit op TV. Bekijk het online streamschema van NOS om er zeker van te zijn dat je niets mist.

2. Eurosport – Eurosport zendt Tour de France live uit op haar televisiezender en op de Eurosport Player-app.

3. Ziggo Sport Totaal – Ziggo Sport Totaal zendt Tour de France live uit op alle kanalen/streamingservices die bij een abonnement horen.

4. Streaming diensten – Er zijn veel online streaming diensten die de Tour de France live uitzenden, zoals FuboTV en Sling TV.

FAQ’S

1. Moet ik een abonnement hebben om Tour de France gemist terug te kijken?

Niet noodzakelijk. Sommige diensten bieden Tour de France gratis aan, terwijl andere diensten een abonnement vereisen.

2. Kan ik Tour de France gemist bekijken op mijn televisie?

Ja, je kunt Tour de France gemist bekijken op je televisie met behulp van Chromecast, Apple TV, Smart TV’s of gameconsoles.

3. Kan ik Tour de France live bekijken zonder televisieabonnement?

Ja, er zijn online streaming diensten beschikbaar om Tour de France live te bekijken.

4. Worden alle etappes van de Tour de France uitgezonden?

Ja, alle etappes van de Tour de France worden uitgezonden via televisie en onlinestreams.

5. Moet ik in Nederland zijn om Tour de France gemist terug te kunnen kijken?

Het hangt af van de dienst die je gebruikt. Als je in Nederland bent, kun je toegang krijgen tot de beschikbare diensten. Maar als je een dienst gebruikt die niet in Nederland is gevestigd, kan het zijn dat regionale restricties van toepassing zijn.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: tour samenvatting, samenvatting tour de france, herbekijk tour de france, tour de france live kijken nos, starttijden tour de france 2022, tour de france 21 juli 2022, avondetappe gemist, bergetappes tour de france 2022

Bekijk de video over “tour de france gemist”

Tour de France: Unchained – The New Netflix Series

Zie meer informatie: vietmasks.com

Afbeeldingen gerelateerd aan tour de france gemist

Tour de France: Unchained - The New Netflix Series
Tour de France: Unchained – The New Netflix Series

tour samenvatting

Tour Samenvatting: Een Overzicht van de Belangrijkste Bezienswaardigheden van Nederland

Als je op zoek bent naar een manier om Nederland beter te leren kennen zonder een hele dag door te brengen in een museum, dan is een Tour Samenvatting precies wat je zoekt. Deze rondleidingen zijn ontworpen om bezoekers van alle leeftijden en ervaringsniveaus een snel overzicht te bieden van de belangrijkste bezienswaardigheden van het land. Van historische monumenten tot moderne architectuur, de Tour Samenvatting is de perfecte manier om de highlights van Nederland in één dag te zien.

Wat is een Tour Samenvatting?

Een Tour Samenvatting is een georganiseerde rondleiding door Nederland die kort en bondig de hoogtepunten van het land weergeeft. Deze rondleidingen zijn ideaal voor bezoekers die weinig tijd hebben of niet zeker weten waar ze heen moeten. De Tour Samenvatting is ontworpen om de belangrijkste attracties van Nederland op een efficiënte manier te bezoeken zonder de tijd te hoeven nemen die nodig is om elk detail van een bezienswaardigheid te verkennen.

Wat zijn de voordelen van een Tour Samenvatting?

Er zijn verschillende voordelen aan het boeken van een Tour Samenvatting. Allereerst is het een geweldige manier om snel een overzicht te krijgen van Nederland en de belangrijkste attracties van het land te zien. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de organisatie van je rondleiding. De Tour Samenvatting wordt volledig georganiseerd en uitgevoerd door deskundige reisgidsen die ervoor zorgen dat je de beste ervaring hebt en dat je tijd efficiënt wordt gebruikt.

Een ander voordeel van de Tour Samenvatting is dat je de gelegenheid hebt om andere bezoekers te ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen. Dit kan vooral handig zijn als je alleen reist of als je op zoek bent naar een manier om nieuwe mensen te ontmoeten tijdens je vakantie.

Wat zijn de belangrijkste bezienswaardigheden die je zou kunnen bezoeken tijdens een Tour Samenvatting?

Er zijn vele bezienswaardigheden in Nederland die het ontdekken waard zijn en het is aan de organisator van de Tour Samenvatting om te bepalen welke bezienswaardigheden het beste passen bij het doel van de tour. Hier zijn echter enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden die je zou kunnen bezoeken tijdens een Tour Samenvatting:

– De grachten van Amsterdam: Deze grachten zijn wereldberoemd en zijn een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van de stad Amsterdam. Een rondvaart door de grachten is een must-see voor toeristen.

– Rijksmuseum: Dit museum is de thuisbasis van enkele van de meest waardevolle kunstwerken van Nederland. Van De Nachtwacht van Rembrandt tot Het Melkmeisje van Vermeer, dit museum zal toeristen een goed inzicht geven in de Nederlandse kunstgeschiedenis.

– De Deltawerken: Deze ingenieuze verdediging tegen de zee is een hoogtepunt van techniek en watermanagement. Het is een indrukwekkend gezicht en zal iedereen inspireren die geïnteresseerd is in technologie en bouw.

– Het Anne Frank Huis: Dit huis is de thuisbasis geweest van Anne Frank tijdens de Tweede Wereldoorlog, terwijl ze ondergedoken was voor de nazi’s. Het museum is een ontroerende herinnering aan een donker deel van de geschiedenis van Nederland en maakt indruk op iedereen die het bezoekt.

– De Keukenhof: Dit is de thuisbasis van enkele van de mooiste en meest kleurrijke tulpen in Europa. Het is een geweldige manier om de Nederlandse bloemindustrie te ontdekken en te genieten van een ontspannende dag in de buitenlucht.

– Kinderdijk: Dit is de thuisbasis van enkele van de meest indrukwekkende molens in Nederland. De molens worden nog steeds gebruikt om de polders droog te houden en zijn een belangrijk onderdeel van de Nederlandse geschiedenis.

Wie kan deelnemen aan een Tour Samenvatting?

Iedereen kan deelnemen aan een Tour Samenvatting. Of je nu alleen reist, met vrienden of met je gezin, deze rondleidingen zijn geschikt voor alle leeftijden en ervaringsniveaus. Het is echter belangrijk om rekening te houden met het tempo van de rondleiding en de hoeveelheid loopafstand die betrokken is bij sommige rondleidingen. Voor sommige mensen kan een Tour Samenvatting te intensief zijn, dus het is belangrijk om te zorgen voor voldoende rust vooraf.

Hoe lang duren de Tour Samenvattingen meestal?

De lengte van een Tour Samenvatting varieert, afhankelijk van de specifieke tour die je kiest. Sommige rondleidingen kunnen zo kort zijn als vier of vijf uur, terwijl andere tot wel 12 uur kunnen duren. Het is belangrijk om de tourbeschrijving te lezen voordat je boekt om er zeker van te zijn dat de tour past bij jouw tijdschema en interesses.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een Tour Samenvatting?

De kosten van een Tour Samenvatting variëren, afhankelijk van de duur van de tour en de bezienswaardigheden die zijn opgenomen. Over het algemeen variëren de kosten van €40 tot €150 per persoon. Er zijn echter ook duurdere rondleidingen beschikbaar die verschillende luxueuze extra’s bevatten, zoals een privéchauffeur of exclusieve toegang tot bezienswaardigheden.

Waar kan ik een Tour Samenvatting boeken?

Er zijn verschillende reisorganisaties die Tour Samenvattingen aanbieden. Het is belangrijk om te zoeken naar betrouwbare en gerenommeerde bedrijven om ervoor te zorgen dat je tour van hoge kwaliteit is. TripAdvisor is een goede bron van recensies en aanbevelingen van andere reizigers. Bovendien worden veel Tour Samenvattingen aangeboden door lokale reisbureaus, hotels en overnachtingsverblijven.

Conclusie

Een Tour Samenvatting is een geweldige manier om Nederland te leren kennen zonder de tijd te hoeven nemen om elk detail van elke bezienswaardigheid te verkennen. Met deskundige gidsen en een efficiënte planning, zijn deze rondleidingen ideaal voor bezoekers van alle leeftijden en ervaringsniveaus. Als je op zoek bent naar een manier om snel een overzicht te krijgen van Nederland of als je niet zeker weet waar je moet beginnen, dan is een Tour Samenvatting iets voor jou.

FAQ:

1. Wat is een Tour Samenvatting?

Een Tour Samenvatting is een georganiseerde rondleiding door Nederland die kort en bondig de hoogtepunten van het land weergeeft.

2. Wat zijn de voordelen van een Tour Samenvatting?

Enkele voordelen van de Tour Samenvatting zijn het snel overzicht krijgen van Nederland en de belangrijkste attracties bezoeken zonder je zorgen te maken over de organisatie.

3. Wie kan deelnemen aan een Tour Samenvatting?

Iedereen kan deelnemen aan een Tour Samenvatting.

4. Hoe lang duren Tour Samenvattingen meestal?

Tour Samenvattingen kunnen variëren in tijd van vier tot twaalf uur, afhankelijk van de specifieke tour.

5. Wat is de gemiddelde kost van een Tour Samenvatting?

De kosten van een Tour Samenvatting variëren, afhankelijk van de duur van de tour en de bezienswaardigheden die zijn opgenomen, meestal tussen €40 en €150 per persoon.

6. Waar kan ik een Tour Samenvatting boeken?

Reisorganisaties, TripAdvisor en lokale reisbureaus en hotels kunnen Tour Samenvattingen aanbieden.

samenvatting tour de france

De Tour de France is een van de meest populaire en prestigieuze wielrenevenementen ter wereld. Elk jaar trekt het miljoenen kijkers van over de hele wereld die de atleten aanmoedigen terwijl ze door de straten van Frankrijk racen. De 2021-editie van de Tour de France vond plaats van 26 juni tot en met 18 juli en was gevuld met spannende momenten, dramatische wendingen, en intense competitie tussen enkele van de beste wielrenners ter wereld. Hieronder vindt u een samenvatting van de belangrijkste hoogtepunten en gebeurtenissen tijdens de Tour de France 2021.

Etappe 1 & 2: Van Brest naar Landerneau

De Tour de France 2021 begon op 26 juni in Brest, Bretagne en volgde een zeer uitdagend en bergachtig parcours met meer dan vijfduizend hoogtemeters. Tijdens de eerste twee etappes werden de kuiten van de renners stevig op de proef gesteld en was het vooral uitkijken naar de beroemde Mûr de Bretagne. De eerste etappe werd uiteindelijk gewonnen door de Noorse wielrenner Kristoff, terwijl de tweede etappe gewonnen werd door Mathieu van der Poel.

Etappe 3: Van Lorient naar Pontivy

De derde etappe van de Tour de France 2021 vond plaats tussen Lorient en Pontivy. De etappe was minder zwaar dan de vorige twee, maar kende nog steeds de nodige uitdagingen voor de renners. Het parcours was vrij vlak en leidde door de prachtige Bretonse landschappen. De Belgische wielrenner Tim Merlier won deze etappe.

Etappe 4: Redon naar Fougères

De vierde etappe van de Tour de France 2021 was een andere relatief vlakke dag. De etappe begon in Redon en eindigde in de stad Fougères. De etappe kende een spannende finale, waar de Australische wielrenner Caleb Ewan erin slaagde om zijn eerste etappezege in deze editie van de Tour de France te behalen.

Etappe 5: Van Changé naar Laval

De vijfde etappe van de Tour de France ging van Changé naar Laval. Het werd een tijdrit van 27,2 kilometer, waarbij de renners individueel tegen de klok raceten. De Sloveense wielrenner Pogačar deed het uitstekend tijdens deze etappe door een indrukwekkende tijdrit van 32 minuten en 0,17 seconden neer te zetten. Daarmee pakte hij niet alleen de etappeoverwinning, maar hij nam ook de gele trui over.

Etappe 6: Van Tours naar Châteauroux

De zesde etappe leidde de renners vanaf Tours naar Châteauroux en was 160,6 kilometer lang. Het was een redelijk vlakke etappe met enkele zachte klimmetjes. Er werd door enkele van de beste sprinters gestreden om de overwinning, maar uiteindelijk wist Mark Cavendish te winnen en zo zijn 31e ritwinst in de Tour de France te behalen.

Etappe 7: Van Vierzon naar Le Creusot

De zevende etappe van de Tour de France 2021 was een zware etappe die de renners van Vierzon naar Le Creusot leidde. Het parcours was heuvelachtig en kende enkele uitdagende beklimmingen. Het was Ben O’Connor uit Australië die de etappezege opeiste.

Etappe 8: Van Oyonnax naar Le Grand-Bornand

De achtste etappe van de Tour de France 2021 was een van de meest uitdagende etappes van dit jaar. De etappe leidde de renners door de Alpen en bevatte enkele beklimmingen van de buiten categorie, zoals de Col de Romme en de Col de la Colombière. De Belgisch wielrenner Dylan Teuns wist deze etappe te winnen.

Etappe 9: Van Cluses naar Tignes

Tijdens de negende etappe van de Tour de France 2021 werd er flink geklommen. De renners moesten een hoogteverschil van meer dan 4.500 meter overbruggen. De etappe startte in Cluses en eindigde in Tignes, de finish lag op 2.118 meter hoogte. De etappe werd gewonnen door de Amerikaanse wielrenner Sepp Kuss.

Etappe 10: Van Albertville naar Valence

De tiende etappe van de Tour de France 2021 was een vlakke etappe die de renners van Albertville naar Valence leidde. Het parcours was iets heuvelachtiger dan de vorige vlakke etappes, maar er dienden zich geen noemenswaardige obstakels aan. De Deense wielrenner Michael Mørkøv wist deze etappe te winnen, maar de gele trui bleef in handen van Pogačar.

Etappe 11: Van Sorgues naar Malaucène

De elfde etappe van de Tour de France 2021 was een andere zware etappe die de renners door het zuiden van Frankrijk leidde. Tijdens deze etappe moesten de renners drie beklimmingen van de buiten categorie trotseren, waaronder de beruchte Mont Ventoux. Het was de Fransman Nans Peters die hier de etappeoverwinning behaalde.

Etappe 12: Van Saint-Paul-Trois-Châteaux naar Nîmes

De twaalfde etappe van de Tour de France 2021 was opvallend genoeg een vlakke etappe die nauwelijks uitdagingen bood aan de renners. Er werden enkele vluchtpogingen ondernomen, maar het peloton wist de groep vluchters terug te halen en het kwam op een massasprint aan. Het was de Australiër Caleb Ewan die de etappezege opeiste.

Etappe 13: Van Nîmes naar Carcassonne

De dertiende etappe van de Tour de France 2021 was een heuvelachtige etappe die de renners van Nîmes naar Carcassonne leidde. De etappe had enkele zware beklimmingen, maar de renners moesten vooral uitkijken voor de afdalingen. Brent Van Moer won deze etappe na een grote solo.

Etappe 14: Van Carcassonne naar Quillan

De veertiende etappe van de Tour de France 2021 was opnieuw een zware etappe. De etappe startte in Carcassonne en eindigde in Quillan, na een van de lastigste beklimmingen in de Pyreneeën. Bauke Mollema wist deze etappe te winnen.

Etappe 15: Van Céret naar Andorra la Vella

De vijftiende etappe van de Tour de France 2021 leidde de renners door de Pyreneeën en eindigde in Andorra la Vella. Het was een van de zwaarste etappes van de Tour, met enkele hectische momenten. De Nederlander Bauke Mollema wist wederom een prachtige overwinning te behalen.

Etappe 16: Van Pas de la Case naar Saint-Gaudens

De zestiende etappe van de Tour de France 2021 was een heuvelachtige etappe die de renners over de grens naar Andorra leidde. De etappe werd gekenmerkt door vele aanvallen en de groep sloot al snel weer samen. Het was de Sloveen Matej Mohorič die de etappe uiteindelijk won.

Etappe 17: Van Muret naar Saint-Lary-Soulan Col du Portet

De zeventiende etappe van de Tour de France 2021 was een van de meest uitdagende etappes van dit jaar. De etappe startte in Muret en eindigde op de top van de Col du Portet, na een 16 kilometer lange beklimming van de buitencategorie. Het was Tadej Pogačar die de etappezege behaalde en zijn voorsprong op de andere renners vergrootte.

Etappe 18: Van Pau naar Luz Ardiden

De achttiende etappe van de Tour de France 2021 was opnieuw een bergachtige etappe. De renners moesten enkele van de zwaarste beklimmingen in de Pyreneeën trotseren tijdens deze etappe en er waren verschillende drama’s te zien. De Colombiaan Sergio Henao won uiteindelijk de etappe.

Etappe 19: Van Mourenx naar Libourne

De negentiende etappe van de Tour de France was een redelijk vlakke etappe die de renners van Mourenx naar Libourne leidde. De etappe was minder uitdagend dan de voorgaande etappes en het peloton sprintte dan ook voor de finishlijn. Cavendish bewees dat hij het sprinten niet verleerd was en won verdiend.

Etappe 20: Van Libourne naar Saint-Émilion

De twintigste etappe van de Tour de France 2021 was een tijdrit van 30,8 kilometer. De renners moesten individueel tegen de klok racen en er werd door sommige renners nog strijdlust getoond om hun positie in het klassement te verbeteren. Tadej Pogačar deed het weer uitstekend en won hiermee zijn 2de etappe in deze Tour de France.

Etappe 21: Van Chatou naar Parijs

De laatste etappe van de Tour de France 2021 vond plaats op 18 juli in Parijs, waar de renners voor de laatste keer individueel en in teamverband door de straten van Parijs raceten. De etappe eindigde op de beroemde Champs-Élysées en het was Wout van Aert (België) die de sprint nipt won.

FAQs:

– Wie heeft de Tour de France 2021 gewonnen?

De Sloveense wielrenner Tadej Pogačar heeft de Tour de France 2021 gewonnen.

– Wie heeft de meeste etappe overwinningen in de Tour de France?

Mark Cavendish heeft de meeste etappe overwinningen in de Tour de France met 34 overwinningen.

– Hoeveel etappes heeft de Tour de France 2021?

De Tour de France 2021 bestond uit 21 etappes.

– Wanneer begon de Tour de France 2021?

De Tour de France 2021 begon op 26 juni 2021.

– Hoeveel kilometer is er afgelegd tijdens de Tour de France 2021?

Tijdens de Tour de France 2021 werd er in totaal ongeveer 3.383,45 kilometer gereden.

– Wie heeft de meeste gele truien in de Tour de France?

Eddy Merckx heeft de meeste gele truien in de Tour de France gewonnen, namelijk 96.

– Worden alle etappes in Frankrijk gereden?

Nee, soms zijn er etappes buiten Frankrijk, maar tijdens de Tour de France 2021 werden alle etappes in Frankrijk gereden.

– Hoeveel renners mogen deelnemen aan de Tour de France?

Elk team mag negen renners opstellen voor de Tour de France, wat betekent dat er in totaal maximaal 198 renners kunnen meedoen in de Tour de France.

– Hoe wordt de winnaar van de Tour de France bepaald?

De winnaar van de Tour de France wordt bepaald op basis van het totale tijdverlies. De renner met de laagste totale tijd is de winnaar van de Tour de France.

Meer informatie over tour de france gemist vind je hier.

Zie hier meer: Top 638 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel tour de france gemist. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 52 tour de france gemist

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *