Chuyển tới nội dung
Trang chủ » De krachtige prestaties van de Tracer 9 GT+

De krachtige prestaties van de Tracer 9 GT+

2023 Yamaha TRACER 9 GT+: Features & Benefits

tracer 9 gt +

De Tracer 9 GT+ van Yamaha biedt rijders een ongekende ervaring en sensatie op de weg. Dit model is bekend om zijn krachtige motor, responsieve besturing en moderne technologie. In dit artikel zullen we de belangrijkste kenmerken van de Tracer 9 GT+ bekijken, en wat het model zo populair maakt onder motorrijders.

Kenmerken van de Tracer 9 GT+

De Yamaha Tracer 9 GT+ is het nieuwste model in de Tracer-serie, en het is een aanzienlijke upgrade ten opzichte van zijn voorgangers. Het model is uitgerust met een 890cc driecilinder motor die een hoog koppel en vermogen levert. Dit betekent dat de motor een kracht van 119 pk en een koppel van 93 Nm heeft, wat zorgt voor indrukwekkende acceleratie en snelheid.

De Tracer 9 GT+ heeft ook een indrukwekkende brandstofefficiëntie, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor rijders die lange afstanden afleggen. De motor is uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals variabele kleptiming en een cassette-type zesversnellingsbak. Dit zorgt voor een soepele acceleratie en vloeiende overgangen tussen versnellingen.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Yamaha Tracer 9 GT+ is zijn geavanceerde elektronica. Dit model is uitgerust met een geavanceerde, meerpunts-tractiecontrole, een quick-shift-systeem en een cruise control om rijders te helpen bij lange afstanden. Het is ook de eerste Yamaha-motor met een koppelingloos systeem, wat betekent dat rijders kunnen schakelen zonder te hoeven koppelen.

De Tracer 9 GT+ heeft een moderne uitstraling dankzij zijn aerodynamische ontwerp, all-LED-verlichting en meerkleurig TFT-display. Dit zorgt voor een eenvoudige navigatie, en biedt ook informatie over de snelheid, versnelling, brandstofverbruik en nog veel meer.

Rijervaring

Met de geavanceerde technologieën en het vermogen van de Tracer 9 GT+, kunnen rijders rekenen op een ongekende ervaring op de weg. Het model is perfect voor rijders die lange afstanden afleggen, maar ook geschikt voor degenen die sportiever willen rijden.

Het quick-shift-systeem zorgt voor probleemloze versnellingswisselingen, waardoor het gemakkelijk is om snelheid op te bouwen en de trottoirs achter je te laten. De nieuwe koppelingloze bediening is ook een grote plus, omdat het rijden nog soepeler wordt en het schakelen gemakkelijker gaat.

De meerpunts-tractiecontrole maakt het gemakkelijk om de controle te behouden over de motor, zelfs in lastige weersomstandigheden. Rijders kunnen hierdoor met grote zekerheid de weg op, wat zorgt voor een verhoogde veiligheid op de weg.

FAQ’s

Wat maakt de Yamaha Tracer 9 GT+ zo speciaal?

De Yamaha Tracer 9 GT+ is speciaal vanwege vele redenen. Het model is uitgerust met geavanceerde technologieën, zoals meerpunts-tractiecontrole, een quick-shift systeem en ook een cruise control. De motor heeft een hoog koppel en vermogen, met een vermogen van 119 pk en een koppel van 93 Nm.

De Tracer 9 GT+ heeft ook een koppelingloos systeem, waardoor schakelen nog gemakkelijker gaat, and een cassette-type zesversnellingsbak. Het model is perfect voor rijders die lange afstanden afleggen, dankzij de brandstofefficiëntie en comfortabele rijhouding. Het moderne ontwerp van de motor maakt hem indrukwekkend en stijlvol.

Hoe presteert de Yamaha Tracer 9 GT+ op de weg?

De Yamaha Tracer 9 GT+ presteert uitstekend op de weg. De motor is uitgerust met geavanceerde technologieën, waaronder een meerpunts-tractiecontrole, die rijders helpt om de controle te bewaren in lastige weeromstandigheden. Het quick-shift-systeem maakt het gemakkelijk om te schakelen, en het koppelingloze systeem maakt het rijden nog soepeler.

De Yamaha Tracer 9 GT+ heeft ook een krachtige motor en biedt een soepele acceleratie en hoge snelheid. De motor heeft een vermogen van 119 pk en een koppel van 93 Nm. Dit maakt hem perfect voor zowel dagelijkse ritten als lange afstanden.

Wat is de brandstofefficiëntie van de Yamaha Tracer 9 GT+?

De Yamaha Tracer 9 GT+ heeft een uitstekende brandstofefficiëntie, wat het een populaire keuze maakt voor rijders die lange afstanden afleggen. De motor is ontworpen om zuiniger te zijn dan zijn voorgangers, en heeft een geschat brandstofverbruik van 4,6 liter per 100 km.

De motor is uitgerust met geavanceerde technologieën, waaronder variabele kleptiming en een cassette-type zesversnellingsbak, wat zorgt voor een soepelere acceleratie en vloeiender overgangen tussen versnellingen. De combinatie van brandstofefficiëntie en technologieën maakt de YamahaTracer 9 GT+ een uitstekende keuze voor rijders die lange afstanden afleggen.

Conclusie

De Yamaha Tracer 9 GT+ is een van de meest geavanceerde motorfietsen op de markt. Met zijn krachtige motor, geavanceerde technologieën en moderne ontwerp, is het geen wonder dat dit model zo populair is onder rijders. De Tracer 9 GT+ biedt een ongeëvenaarde rijervaring en levert uitstekende prestaties op de weg. Hij is perfect voor rijders die lange afstanden afleggen, dankzij de brandstofefficiëntie en comfortabele rijhouding. Dit model is de perfecte keuze voor rijders die op zoek zijn naar een ongekende sensatie op de weg.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: Yamaha Tracer 9 giá, Tracer 9 GT 2023, Yamaha Tracer 155, Tracer 900, Tracer 7, Yamaha Tracer 700, mt-10, MT-09

Bekijk de video over “tracer 9 gt +”

2023 Yamaha TRACER 9 GT+: Features & Benefits

Zie meer informatie: vietmasks.com

Afbeeldingen gerelateerd aan tracer 9 gt +

2023 Yamaha TRACER 9 GT+: Features & Benefits
2023 Yamaha TRACER 9 GT+: Features & Benefits

Yamaha Tracer 9 giá

De Yamaha Tracer 9 is een populaire keuze onder motorrijders die op zoek zijn naar een krachtige en betrouwbare touringmotorfiets. Het Japanse merk is al lang een favoriet onder motorrijders vanwege de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun motorfietsen. Yamaha heeft deze reputatie weer bewezen met de Yamaha Tracer 9.

De Yamaha Tracer 9 is een dynamische sport-touringmotorfiets. Het is ontworpen om de rijder een comfortabele en krachtige rijervaring te bieden op zowel lange als korte ritten. De motorfiets is voorzien van een 890 cc driecilinder motor die 119 pk levert bij 10.000 tpm en 93 Nm koppel bij 7.000 tpm. Dit zorgt voor een uitstekende acceleratie en een topsnelheid van 230 km/u.

De Yamaha Tracer 9 is sinds 2021 verkrijgbaar in Nederland en de prijzen beginnen bij €14.799,-. De motorfiets is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder de Icon Blue, Competition White en Power Black.

Design van de Yamaha Tracer 9

Het design van de Yamaha Tracer 9 is gebaseerd op de MT-09. Het heeft een agressieve uitstraling met scherpe lijnen en een slanke taille. Het is een sportieve reismotorfiets die geschikt is voor lange ritten.

De motorfiets is voorzien van een verstelbaar windscherm dat kan worden aangepast aan de wensen van de rijder. Het biedt bescherming tegen de wind en het weer, wat het rijcomfort verhoogt. De motorfiets is voorzien van hoogwaardige componenten, zoals een aluminium swingarm, KYB-vering en radiale remklauwen. De Yamaha Tracer 9 weegt 214 kg en heeft een zithoogte van 820 mm.

De Yamaha Tracer 9 is uitgerust met een breed scala aan functies om het rijcomfort te verhogen. Het heeft een verstelbare zithoogte, een verstelbaar stuur en verstelbare voetsteunen. De motorfiets is ook voorzien van cruise control en een quickshifter om het schakelen te vergemakkelijken. Daarnaast is de motorfiets uitgerust met een TFT-display dat de rijder voorziet van belangrijke informatie, zoals de snelheid, navigatie en de motorfietsstatus.

Motor en prestaties

De Yamaha Tracer 9 is uitgerust met een 890 cc driecilinder motor die 119 pk levert bij 10.000 tpm en 93 Nm koppel bij 7.000 tpm. Het heeft een zesversnellingsbak en levert uitstekend prestaties. De motorfiets heeft een topsnelheid van 230 km/u.

De motorfiets is voorzien van een slipper clutch om het schakelen te vergemakkelijken en het risico op het blokkeren van het achterwiel te verminderen. Het heeft ook een quickshifter die naadloos schakelen mogelijk maakt zonder de koppeling te gebruiken.

De Yamaha Tracer 9 is gebouwd op het lichtgewicht CF aluminium Delta-snoerframe, wat resulteert in een wendbare motorfiets met een uitstekende handling. Het heeft ook een aluminium swingarm en KYB-vering, wat zorgt voor een soepele en comfortabele rijervaring, zelfs op ruwe wegen.

Brandstofverbruik en tankinhoud

De Yamaha Tracer 9 heeft een indrukwekkend brandstofverbruik van 4,3 l/100 km. Het heeft een brandstoftank van 18 liter, wat betekent dat de motorfiets gemakkelijk lange afstanden kan afleggen zonder te hoeven stoppen om te tanken.

Veiligheidsfuncties

De Yamaha Tracer 9 is uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties, zoals ABS en tractiecontrole. Dit zorgt voor uitstekende remprestaties en tractie, zelfs in natte of gladde omstandigheden. De motorfiets is ook voorzien van cruise control, wat het rijden op snelwegen en lange afstanden zeer comfortabel maakt.

Frequently Asked Questions

Q: Wat is de prijs van de Yamaha Tracer 9?

A: De Yamaha Tracer 9 is sinds 2021 verkrijgbaar in Nederland en de prijzen beginnen bij €14.799,-.

Q: Wat is het brandstofverbruik van de Yamaha Tracer 9?

A: De Yamaha Tracer 9 heeft een indrukwekkend brandstofverbruik van 4,3 l/100 km.

Q: Welke veiligheidsfuncties heeft de Yamaha Tracer 9?

A: De Yamaha Tracer 9 is uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties, zoals ABS en tractiecontrole. Dit zorgt voor uitstekende remprestaties en tractie, zelfs in natte of gladde omstandigheden. De motorfiets is ook voorzien van cruise control.

Q: Hoe krachtig is de motor van de Yamaha Tracer 9?

A: De Yamaha Tracer 9 is uitgerust met een 890 cc driecilinder motor die 119 pk levert bij 10.000 tpm en 93 Nm koppel bij 7.000 tpm.

Q: Hoeveel weegt de Yamaha Tracer 9?

A: De Yamaha Tracer 9 weegt 214 kg.

Q: Is de Yamaha Tracer 9 geschikt voor lange ritten?

A: Ja, de Yamaha Tracer 9 is ontworpen om de rijder een comfortabele en krachtige rijervaring te bieden op zowel lange als korte ritten. Het heeft ook een brandstoftank van 18 liter en een indrukwekkend brandstofverbruik van 4,3 l/100 km, wat betekent dat de motorfiets gemakkelijk lange afstanden kan afleggen zonder te hoeven stoppen om te tanken.

Q: Op welke kleuren is de Yamaha Tracer 9 beschikbaar?

A: De Yamaha Tracer 9 is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder de Icon Blue, Competition White en Power Black.

Tracer 9 GT 2023

Tracer 9 GT 2023: Suzuki’s Newest Addition to the Family

De Tracer 9 GT 2023 is geïntroduceerd als het nieuwste lid van de Suzuki-familie. Het is een motor die geschikt is voor reizen, en ontworpen is met de nieuwste technologie om rijders een soepele en comfortabele rijervaring te bieden. Ontworpen voor lange afstanden, biedt de Tracer 9 GT 2023 de perfecte combinatie van prestaties en comfort.

Features

De Tracer 9 GT 2023 is uitgerust met verschillende functies die bijdragen aan de soepelheid en het comfort van de rit. Allereerst is het voorzien van een nieuw motorblok dat veel meer vermogen levert dan de voorganger, de Tracer 900 GT. Deze nieuwe motor heeft een cilinderinhoud van 890cc en levert 119 pk en 74,5 Nm koppel. Het is ook een driecilinderblok dat bekend staat om zijn soepele afstelling en betrouwbaarheid.

Een belangrijke toevoeging aan de Tracer 9 GT 2023 is het nieuwe elektronische ophangsysteem genaamd S.E.A. Dit staat voor Suzuki Elektronisch Schokbreker Systeem en is ontworpen om de rijervaring te verbeteren door de demping te veranderen op basis van de rijomstandigheden en de belasting van de motor.

De Tracer 9 GT 2023 is ook uitgerust met een Quick Shift System (QSS) en Assist and Slipper Clutch (ASC). QSS maakt snel opschakelen zonder gebruik van de koppeling mogelijk, terwijl ASC het rijden op hoge snelheden soepeler maakt door terugslaan te voorkomen.

Een ander kenmerk van de Tracer 9 GT 2023 is het nieuwe windscherm dat tijdens het rijden met één hand kan worden aangepast. Dit maakt het mogelijk om het windscherm snel aan te passen aan de gewenste stand, afhankelijk van de rijomstandigheden. Het windscherm is ook verwarmd en in staat om te worden aangepast aan de rijhoogte van de bestuurder.

De motor is ook uitgerust met een TFT-kleurendisplay van 7 inch. Dit display biedt verschillende informatie, zoals de snelheid, versnelling, toerental en verschillende rijmodi. Het scherm kan ook worden verbonden met een smartphone om navigatie- en muziekbediening mogelijk te maken.

Comfort

Naast de verschillende eigenschappen die bijdragen aan de prestaties van de motor, is de Tracer 9 GT 2023 ook gericht op het bieden van een comfortabele rijervaring. Dit wordt bereikt door zorgvuldig ontworpen ergonomie en een comfortabel zadel.

Het comfortzadel van de Tracer 9 GT 2023 is ontworpen om lange ritten comfortabeler te maken. Het heeft een stijlvolle uitstraling en is gemaakt van zacht materiaal dat vermoeidheid van de bestuurder vermindert.

De ergonomie van de Tracer 9 GT 2023 is ook verbeterd ten opzichte van de voorganger. De zithoogte is gestegen tot 820 mm, wat de rijpositie verbetert en het zicht op de weg vergroot. De handgrepen en voetsteunen zijn ook opnieuw ontworpen om het comfort te verbeteren.

Veiligheid

Veiligheid is een ander belangrijk aspect dat bijdraagt aan de keuze van een motor. De Tracer 9 GT 2023 is uitgerust met verschillende veiligheidskenmerken, zoals een antiblokkeerremsysteem (ABS), tractiecontrole en slipper clutch.

ABS voorkomt het blokkeren van de wielen bij hard stoppen, waardoor de motorbestuurder de controle behoudt over de motor. Tractiecontrole zorgt ervoor dat de banden altijd grip hebben op de weg, zelfs bij nat wegdek, waardoor het risico op slippen wordt verminderd. De slipper clutch voorkomt onbedoeld slippen van de achterband tijdens het terugschakelen, waardoor de motorbestuurder de controle behoudt over de motor.

FAQs

1. Wat is de cilinderinhoud van de Tracer 9 GT 2023?

De Tracer 9 GT 2023 heeft een cilinderinhoud van 890cc.

2. Hoeveel vermogen levert de Tracer 9 GT 2023?

De Tracer 9 GT 2023 levert 119 pk en 74,5 Nm koppel.

3. Welke veiligheidskenmerken heeft de Tracer 9 GT 2023?

De Tracer 9 GT 2023 is uitgerust met ABS, tractiecontrole en slipper clutch.

4. Wat is S.E.A. systeem in de Tracer 9 GT 2023?

S.E.A. staat voor Suzuki Elektronisch Schokbreker Systeem en is ontworpen om de rijervaring te verbeteren door de demping te veranderen op basis van de rijomstandigheden en de belasting van de motor.

5. Kan het windscherm van de Tracer 9 GT 2023 worden aangepast?

Ja, het windscherm van de Tracer 9 GT 2023 kan tijdens het rijden met één hand worden aangepast en kan worden verwarmd.

Conclusie

De Tracer 9 GT 2023 is een motor die is ontworpen om rijders een soepele en comfortabele rijervaring te bieden, terwijl het prestaties en veiligheid biedt. Met een nieuw motorblok, elektronisch ophangsysteem, Quick Shift System en Assist and Slipper Clutch, biedt de Tracer 9 GT 2023 een complete rijervaring. Het comfortzadel, de verbeterde ergonomie en veiligheidskenmerken maken het tot een motor die geschikt is voor de lange afstanden en reizen. Kortom, de Tracer 9 GT 2023 is een indrukwekkende toevoeging aan de Suzuki-familie en is absoluut een bezoek waard voor degenen die op zoek zijn naar een motor met ultieme prestaties en comfort.

Meer informatie over tracer 9 gt + vind je hier.

Zie hier meer: Top 638 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel tracer 9 gt +. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 17 tracer 9 gt +

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *