Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Van den Dungen Advocaten: Erfaren en Betrouwbare Advocaten in Nederland

Van den Dungen Advocaten: Erfaren en Betrouwbare Advocaten in Nederland

AusNTM - C5 E05 Part 5/5

van den dungen advocaat

Van den Dungen Advocaat is een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in straf-, familierecht en personenschade. Het kantoor is gevestigd in Utrecht, maar bedient cliënten in heel Nederland. Het kantoor onderscheidt zich door het leveren van hoogwaardige juridische dienstverlening met een persoonlijke benadering. In dit artikel gaan we dieper in op de advocaten van Van den Dungen, de diensten die worden aangeboden en de voordelen van het inschakelen van dit advocatenkantoor.

Wie zijn de advocaten van Van den Dungen?

Van den Dungen Advocaat wordt geleid door mr. W.B. van den Dungen, die zichzelf omschrijft als een “bevlogen advocaat die zich met hart en ziel inzet voor zijn cliënten”. Hij is gespecialiseerd in strafrecht en heeft jarenlange ervaring als advocaat in dit rechtsgebied. Mr. Van den Dungen heeft in vele zaken verdediging gevoerd, variërend van veelvoorkomende verkeersovertredingen tot complexe moordzaken. Daarnaast vertegenwoordigt hij slachtoffers van strafbare feiten, wat hem een unieke kijk geeft op beide kanten van het strafrechtssysteem.

Het team van advocaten van Van den Dungen bestaat uit ervaren en deskundige advocaten die gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsgebieden. Zo is er mr. S. de Haas, die gespecialiseerd is in familierecht en mediation. Zij is een ervaren scheidingsadvocaat en behandelt zowel zakelijke als privézaken. Mr. De Haas is ook mediator en kan cliënten begeleiden bij het vinden van oplossingen voor geschillen.

Daarnaast is er mr. M.L. van Vliet, die zich richt op personenschadezaken. Mr. Van Vliet heeft ruime ervaring in dit rechtsgebied en behandelt zaken die betrekking hebben op aansprakelijkheid, letselschade en overlijdensschade. Het kantoor heeft ook meerdere stagiaires die worden opgeleid tot advocaat en die onder begeleiding van de ervaren advocaten werken.

Wat zijn de diensten van Van den Dungen Advocaat?

Van den Dungen Advocaat biedt een breed scala aan juridische diensten aan. Hieronder volgt een overzicht van de diensten die het kantoor aanbiedt:

Strafrecht: Van den Dungen is gespecialiseerd in strafrecht en behandelt zaken die betrekking hebben op overtredingen, misdrijven en verkeersdelicten. Het kantoor verdedigt verdachten en treedt op als raadsman in het gehele strafproces.

Familierecht: Het kantoor adviseert en begeleidt cliënten bij echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen en erfrechtelijke kwesties. Daarnaast biedt het kantoor mediation aan als alternatief voor een juridische procedure.

Personenschade: Van den Dungen biedt juridische bijstand bij letsel- en overlijdensschadezaken. Dit kan betrekking hebben op verkeersongelukken, arbeidsongevallen en medische fouten.

Arbeidsrecht: Het kantoor geeft advies over arbeidsconflicten, ontslag en arbeidsongeschiktheid.

Overige rechtsgebieden : Het kantoor behandelt ook zaken op andere rechtsgebieden, zoals huurrecht, contractenrecht en insolventierecht.

Waarom Van den Dungen Advocaat?

Van den Dungen onderscheidt zich van andere advocatenkantoren door de persoonlijke aandacht die aan cliënten wordt besteed. Het kantoor streeft ernaar om cliënten de best mogelijke juridische bijstand te bieden en doet dit door een goede relatie met cliënten op te bouwen. Het kantoor hecht veel waarde aan transparantie en heldere communicatie, zodat cliënten altijd op de hoogte zijn van de stand van zaken in hun zaak.

Een ander voordeel van Van den Dungen is dat het kantoor gespecialiseerd is in meerdere rechtsgebieden. Dit betekent dat cliënten voor verschillende juridische kwesties bij hetzelfde kantoor terecht kunnen. Dit zorgt niet alleen voor gemak voor de cliënt, maar ook voor een betere samenwerking tussen de verschillende advocaten van het kantoor.

Daarnaast heeft Van den Dungen ruime ervaring in het strafrecht en is het kantoor bekend met het strafrechtssysteem. Het kantoor heeft uitgebreide kennis van het strafproces en kan cliënten begeleiden en adviseren gedurende het gehele proces. Dit geldt zowel voor verdachten als voor slachtoffers van strafbare feiten.

Tot slot biedt het kantoor mediation aan als alternatief voor een juridische procedure. Mediation is een methode om geschillen op te lossen door middel van bemiddeling van een onafhankelijke derde partij. Dit kan een snellere en goedkopere oplossing bieden dan een juridische procedure.

FAQs

1. Wat zijn de openingstijden van Van den Dungen?

Van den Dungen is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Het kantoor is gesloten in het weekend en op feestdagen.

2. Wat zijn de tarieven van Van den Dungen Advocaat?

Van den Dungen hanteert een uurtarief van € 225,- excl. BTW. Daarnaast worden er bijkomende kosten in rekening gebracht, zoals griffierechten en reiskosten. Het kantoor zal voorafgaand aan de zaak een indicatie geven van de te verwachten kosten.

3. Kan ik gratis juridisch advies krijgen van Van den Dungen?

Nee, Van den Dungen biedt geen gratis juridisch advies aan. De kosten voor juridische bijstand worden altijd in rekening gebracht.

4. Kan ik in termijnen betalen bij Van den Dungen?

Ja, in sommige gevallen is het mogelijk om in termijnen te betalen. Dit kan worden besproken tijdens de intake met de advocaat.

5. Hoe kan ik een afspraak maken bij Van den Dungen?

Een afspraak maken bij Van den Dungen kan telefonisch of via het contactformulier op de website. Tijdens de intake zal de advocaat de zaak bespreken en adviseren over de te nemen stappen.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “van den dungen advocaat”

AusNTM – C5 E05 Part 5/5

Zie meer informatie: vietmasks.com

Afbeeldingen gerelateerd aan van den dungen advocaat

AusNTM - C5 E05 Part 5/5
AusNTM – C5 E05 Part 5/5

Meer informatie over van den dungen advocaat vind je hier.

Zie hier meer: https://vietmasks.com/category/blog/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel van den dungen advocaat. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 28 van den dungen advocaat

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *