Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Vermogen Shakira en Piqué: Miljoenen Euro’s Samen Verdient

Vermogen Shakira en Piqué: Miljoenen Euro’s Samen Verdient

PIQUE BỊ CẮM SỪNG: SHAKIRA Ở NƠI XA ĐANG CƯỜI THẦM

vermogen shakira en piqué

Het vermogen van Shakira en Piqué is een veelbesproken onderwerp in de media. Het koppel behoort tot de meest invloedrijke en rijke beroemdheden ter wereld en heeft een gezamenlijk vermogen van enkele honderden miljoenen euro’s. In dit artikel zullen we dieper ingaan op deze fascinerende en succesvolle showbizz-couple.

Shakira, een van de best verkopende Latijns-Amerikaanse artiesten aller tijden, heeft een indrukwekkend vermogen van ongeveer 380 miljoen euro. Ze werd geboren in Colombia in 1977 en begon haar carrière op haar dertiende. Haar eerste album, “Magia”, werd uitgebracht in 1991. Haar internationale doorbraak kwam echter pas in 2001, met het album “Laundry Service”, waarvan wereldwijd meer dan 13 miljoen exemplaren werden verkocht. Sindsdien heeft Shakira verschillende succesvolle albums uitgebracht en wereldwijd meer dan 70 miljoen platen verkocht.

In 2011 bracht ze het nummer “Waka Waka (This Time for Africa)” uit, het officiële lied van het WK voetbal in Zuid-Afrika. De single werd een enorme hit en verkocht meer dan 10 miljoen exemplaren wereldwijd. Shakira heeft ook verschillende internationale hitnummers op haar naam staan, waaronder “Hips Don’t Lie”, “Whenever, Wherever”, “Underneath Your Clothes”, “Beautiful Liar” en “Can’t Remember to Forget You”, om er maar een paar te noemen.

In 2011 tekende Shakira ook een deal met het Amerikaanse televisienetwerk NBC voor een rol als coach in de show “The Voice”. Ze was de eerste Latijns-Amerikaanse coach en ze won de zesde en elfde seizoen van de show. Haar deelname aan “The Voice” bracht haar 12 miljoen dollar per seizoen op.

Naast haar succesvolle carrière in de muziekindustrie heeft Shakira ook verschillende zakelijke activiteiten ontplooid. Ze is mede-eigenaar van het Colombiaanse voetbalteam Club Atlético de Barranquilla en heeft een geurlijn genaamd “S by Shakira”. Ze heeft ook verschillende filantropische activiteiten ontplooid, waaronder de oprichting van de Pies Descalzos Foundation in Colombia, die zich richt op het verbeteren van de onderwijskansen voor kansarme kinderen.

Shakira is ook een van de meest gevolgde beroemdheden op sociale media. Op Instagram heeft ze meer dan 66 miljoen volgers en op Twitter heeft ze meer dan 50 miljoen volgers.

Gerard Piqué, de echtgenoot van Shakira, is een van de meest succesvolle en erkende voetballers ter wereld. Hij werd geboren in Barcelona in 1987 en begon zijn professionele carrière bij FC Barcelona in 2004. Sindsdien heeft hij verschillende titels en prijzen gewonnen, waaronder 8 La Liga-titels, 5 Copa del Rey-titels en 4 UEFA Champions League-titels, om er maar een paar te noemen. Hij is ook tweevoudig winnaar van het EK met het Spaanse nationale team en won in 2010 de Wereldbeker.

Piqué staat bekend om zijn vaardigheden op het veld en zijn charismatische persoonlijkheid buiten het veld. Hij is ook betrokken bij verschillende bedrijven en ondernemingen, waaronder sportweddenschappenplatform Betfair en het online kindervoedingsbedrijf Baby Natura. Hij heeft ook een aandeel in de voetbalclub Andorra FC.

Het gezamenlijke vermogen van Shakira en Piqué wordt geschat op ongeveer 500 miljoen euro. Het paar heeft verschillende vastgoedbezittingen over de hele wereld, waaronder eigendommen in Barcelona, ​​Miami en de Bahama’s. Ze bezitten ook een privéjet, een Gulfstream G200, die ongeveer 22 miljoen euro waard is.

Het paar heeft ook twee kinderen, Milan en Sasha. Ze staan erom bekend hun kinderen uit de schijnwerpers te houden en hebben zich uitgesproken tegen de druk die beroemdheden voelen om hun kinderen te laten zien.

Shakira en Piqué hebben ook verschillende charitatieve activiteiten ondernomen. In 2017 lanceerden ze de “Pies Descalzos Foundation” -school in Barranquilla, Colombia, die in september van dat jaar de deuren opende. De school, die is gebouwd voor kwetsbare kinderen uit arme gebieden in Colombia, biedt educatieve en recreatieve middelen die de kinderen helpen hun potentieel te realiseren.

FAQs

1. Hoe hebben Shakira en Piqué elkaar ontmoet?

Shakira en Piqué hebben elkaar ontmoet tijdens de opnames van de videoclip voor het nummer “Waka Waka (This Time for Africa)” in 2010, het officiële lied van het WK voetbal in Zuid-Afrika. Piqué speelde destijds voor het Spaanse nationale voetbalteam en het paar begon al snel te daten.

2. Hoe reageerde het publiek op de relatie van Shakira en Piqué?

De relatie tussen Shakira en Piqué kwam aanvankelijk als een verrassing voor het publiek, omdat Shakira eerder een langdurige relatie had gehad met Antonio de la Rúa. Piqué werd ook bekritiseerd door sommige supporters van FC Barcelona vanwege zijn relaties met beroemdheden en zijn merk “Geriatria” (een grappige term die verwijst naar de gemiddelde leeftijd van het FC Barcelona-team). Desondanks bleek de relatie van Shakira en Piqué langdurig en succesvol te zijn.

3. Hebben Shakira en Piqué ooit samengewerkt?

Ja, Shakira en Piqué hebben verschillende keren samengewerkt op muzikale projecten. In 2017 bracht Shakira het nummer “Me enamoré” uit, dat werd geïnspireerd door haar relatie met Piqué. Ze nodigde hem ook uit voor de videoclip van het nummer. Het paar heeft ook samengewerkt aan verschillende liefdadigheidsprojecten en de “La Liga Award Gala”, waarvoor Piqué de uitvoerend producent was.

4. Hoeveel volgers hebben Shakira en Piqué op sociale media?

Shakira heeft meer dan 66 miljoen volgers op Instagram en meer dan 50 miljoen volgers op Twitter. Piqué heeft meer dan 21 miljoen volgers op Instagram en meer dan 8 miljoen volgers op Twitter.

5. Hoeveel kinderen hebben Shakira en Piqué?

Shakira en Piqué hebben twee kinderen, Milan en Sasha.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: vermogen piqué, shakira verheiratet, shakira villa, shakira und piqué, shakira scheidung, shakira freund, piqué frau, shakira schwester

Bekijk de video over “vermogen shakira en piqué”

PIQUE BỊ CẮM SỪNG: SHAKIRA Ở NƠI XA ĐANG CƯỜI THẦM

Zie meer informatie: vietmasks.com

Afbeeldingen gerelateerd aan vermogen shakira en piqué

PIQUE BỊ CẮM SỪNG: SHAKIRA Ở NƠI XA ĐANG CƯỜI THẦM
PIQUE BỊ CẮM SỪNG: SHAKIRA Ở NƠI XA ĐANG CƯỜI THẦM

vermogen piqué

Vermogen Piqué, ook wel bekend als Gerard Piqué, is één van de meest succesvolle voetballers van deze tijd en één van de beste centrale verdedigers in de geschiedenis van het voetbal. Hij is niet alleen bekend om zijn prestaties op het veld, maar ook omdat hij een succesvolle ondernemer is met een geschat vermogen van meer dan 200 miljoen euro.

In dit artikel zullen we bespreken hoe Piqué zijn fortuin heeft opgebouwd, wat zijn belangrijkste bronnen van inkomsten zijn en hoe hij zijn vermogen investeert. We zullen ook enkele veelgestelde vragen beantwoorden.

Begin van de carrière

Gerard Piqué werd geboren op 2 februari 1987 in Barcelona, Spanje. Zijn vader, Joan Piqué, was advocaat en zijn moeder, Montserrat Bernabéu, was directeur van een medische kliniek. Piqué begon zijn voetbalcarrière op 10-jarige leeftijd bij de jeugdacademie van FC Barcelona, waar hij al snel werd opgemerkt vanwege zijn talent als centrale verdediger.

Na enkele jaren bij de jeugdacademie te hebben gespeeld, tekende Piqué zijn eerste professionele contract bij FC Barcelona in 2005. Het daaropvolgende seizoen werd hij uitgeleend aan Real Zaragoza, waar hij een belangrijke rol speelde in het behoud van de club in La Liga. In 2008 keerde hij terug naar FC Barcelona, waar hij uitgroeide tot een van de belangrijkste spelers van het team en meerdere prijzen won, waaronder zes La Liga-titels, vijf Copas del Rey en drie Champions League-titels.

Belangrijkste bronnen van inkomsten

De belangrijkste bron van inkomsten voor Piqué is zijn salaris als professioneel voetballer. Hij verdient momenteel meer dan 15 miljoen euro per jaar bij FC Barcelona, waarmee hij een van de bestbetaalde spelers in de wereld is. Naast zijn salaris heeft Piqué ook lucratieve reclamecontracten met merken zoals Adidas, Rakuten en Estrella Damm.

Piqué heeft ook verschillende zakelijke ondernemingen opgezet, waarvan de meest bekende zijn: Kosmos Holding, een sport- en entertainmentbedrijf dat hij samen met Hiroshi Mikitani, de CEO van Rakuten, heeft opgericht; en Royalty Investors, een investeringsmaatschappij die zich richt op onroerend goed en technologie.

Kosmos Holding

Piqué richtte Kosmos Holding op in 2017 met als doel een revolutie te starten in de wereld van sport en entertainment. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen van toernooien en competities, en heeft al verschillende initiatieven gelanceerd, waaronder de Davis Cup Finals, die in 2019 voor het eerst werd georganiseerd. Het doel van de Davis Cup Finals is om de traditionele Davis Cup te moderniseren en de competitie aantrekkelijker te maken voor een breder publiek.

Kosmos Holding heeft ook geïnvesteerd in de oprichting van een voetballeague in de Verenigde Staten. De league, die de naam Liga Nacional de Fútbol Profesional (LNFP) heeft gekregen, zal naar verwachting in 2022 van start gaan.

Royalty Investors

Royalty Investors is een investeringsmaatschappij die gericht is op onroerend goed en technologie. Het bedrijf investeert in commerciële en residentiële vastgoedprojecten in Spanje en andere Europese landen. Het heeft ook geïnvesteerd in technologiebedrijven, waaronder de fintech-startup Verse, die gericht is op het vereenvoudigen van de betalingen tussen vrienden en familieleden.

Investeringsstrategieën

Piqué heeft een gediversifieerde investeringsportefeuille die bestaat uit verschillende activa, waaronder onroerend goed, technologie en sport. Zijn investeringsstrategie is gericht op het creëren van waarde op lange termijn en het ondersteunen van bedrijven die hij als veelbelovend beschouwt.

Piqué heeft ook geïnvesteerd in enkele start-ups, waaronder de Spaanse mobiliteitsdienst Cabify. Hij is ook betrokken bij de oprichting van een nieuw bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van slimme huizen en gebouwen.

Veelgestelde vragen

Wat is het vermogen van Piqué?

Het vermogen van Piqué wordt geschat op meer dan 200 miljoen euro.

Hoeveel verdient Piqué per jaar?

Piqué verdient momenteel meer dan 15 miljoen euro per jaar bij FC Barcelona.

Wat zijn de belangrijkste bronnen van inkomsten van Piqué?

De belangrijkste bronnen van inkomsten van Piqué zijn zijn salaris als professioneel voetballer en zijn zakelijke ondernemingen.

Welke zakelijke ondernemingen heeft Piqué opgericht?

Piqué heeft verschillende zakelijke ondernemingen opgezet, waaronder Kosmos Holding en Royalty Investors.

Wat is Kosmos Holding?

Kosmos Holding is een sport- en entertainmentbedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van toernooien en competities.

Wat is Royalty Investors?

Royalty Investors is een investeringsmaatschappij die gericht is op onroerend goed en technologie.

Wat is de investeringsstrategie van Piqué?

Piqué’s investeringsstrategie is gericht op het creëren van waarde op lange termijn en het ondersteunen van bedrijven die hij als veelbelovend beschouwt.

shakira verheiratet

Shakira, de beroemde Colombiaanse zangeres, is getrouwd met voetballer Gerard Piqué sinds 2011. Het paar heeft twee zonen, Milán en Sasha, en ze wonen in Barcelona, Spanje.

Hoewel ze bekend staat om haar hits als “Hips Don’t Lie” en “Waka Waka”, blijft Shakira zeer privé over haar persoonlijke leven. Hier is wat meer informatie over haar huwelijk met Gerard Piqué en hun familieleven.

Het huwelijk van Shakira en Gerard Piqué

Shakira ontmoette Gerard Piqué in 2010 tijdens de opnames van haar muziekvideo voor “Waka Waka (This Time for Africa)”, het officiële lied van het Wereldkampioenschap voetbal 2010. Gerard Piqué, die speelt voor de Spaanse club Barcelona en het Spaanse nationale team, verscheen in de video als een van de voetballers.

Ze begonnen te daten en maakten hun relatie openbaar in 2011. Hetzelfde jaar kondigde Shakira aan dat ze zwanger was van hun eerste kind. In januari 2013 werd hun zoon Milán geboren en in januari 2015 werd hun tweede zoon Sasha geboren.

Shakira en Gerard Piqué hebben laten weten dat ze geen haast hebben om te trouwen en dat ze zichzelf al als getrouwd beschouwen. Toch trouwden ze in juli 2011 in een privéceremonie in de buurt van Barcelona, Spanje. Alleen hun naaste familieleden en vrienden waren uitgenodigd voor de besloten ceremonie.

Familieleven van Shakira en Gerard Piqué

Shakira en Gerard Piqué brengen veel tijd door met hun kinderen en hechten veel waarde aan het opvoeden van hen in een liefdevolle en gezonde omgeving. Ze hebben hun kinderen uit de schijnwerpers gehouden en tonen zelden foto’s van hen op sociale media.

Shakira deelt echter af en toe foto’s en verhalen over haar kinderen in interviews. Ze heeft gezegd dat ze haar kinderen tweetalig opvoedt, zodat ze meerdere talen beheersen. Ze spreekt Spaans tegen haar kinderen en Gerard Piqué spreekt Catalaans tegen hen.

De zangeres heeft ook onthuld dat haar kinderen haar grootste bron van inspiratie zijn en dat ze hen in haar privéleven en carrière centraal stelt. In een interview met People en Español zei ze eens: “Mijn kinderen zijn de belangrijkste mensen in mijn leven. Het is hun welzijn dat op dit moment het belangrijkste is.”

Veelgestelde vragen over Shakira

Wat is de achtergrond van Shakira?

Shakira Isabel Mebarak Ripoll werd geboren op 2 februari 1977 in Barranquilla, Colombia. Ze groeide op in een muzikale familie en begon op jonge leeftijd met zingen en dansen. Haar eerste studioalbum, “Magia”, kwam uit toen ze slechts dertien jaar oud was.

Welke talen spreekt Shakira?

Shakira spreekt vloeiend Spaans en Engels. Ze heeft ook een goede kennis van Portugees, Frans, Italiaans en Arabisch. Ze zingt vaak in het Spaans en Engels in haar hits.

Hoeveel kinderen heeft Shakira?

Shakira heeft twee kinderen, zonen Milán en Sasha, met haar man Gerard Piqué.

Heeft Shakira prijzen gewonnen?

Ja, Shakira heeft talloze prijzen gewonnen voor haar muzikale carrière, waaronder twee Grammy Awards, acht Latin Grammy Awards en drie MTV Video Music Awards. Ze is ook benoemd tot ‘Ambassadeur van Goede Wil’ voor UNICEF vanwege haar werk voor kinderen.

Wat is de relatie tussen Shakira en voetbal?

Shakira heeft een sterke band met voetbal. Ze heeft het officiële lied voor de Wereldbeker twee keer opgenomen (‘Waka Waka’ in 2010 en ‘La La La (Brazil 2014)’ in 2014) en heeft opgetreden op verschillende internationale voetbaltoernooien. Haar man Gerard Piqué is een professionele voetballer en speelt voor de Spaanse club Barcelona en het Spaanse nationale team. Ze ontmoetten elkaar tijdens de opnames van Shakira’s muziekvideo voor ‘Waka Waka’ in 2010 en begonnen een relatie kort daarna.

Wat zijn Shakira’s meest bekende hits?

Shakira heeft talloze hits uitgebracht tijdens haar carrière, waaronder “Hips Don’t Lie”, “Whenever, Wherever”, “Underneath Your Clothes”, “Waka Waka (This Time for Africa)”, “La Tortura”, en “Chantaje”. Haar unieke fusion van latin pop, rock en wereldmuziek heeft haar wereldwijd een groot succes opgeleverd.

Shakira’s huwelijk met voetballer Gerard Piqué in 2011 zorgde voor opwinding bij fans, maar ook voor jaloezie en kritiek. Hoewel het paar bekend staat om hun privéleven buiten de schijnwerpers te houden, delen ze af en toe momenten van hun gezinsleven met het publiek en hebben ze laten zien dat ze een hecht en liefdevol gezin vormen. Shakira blijft een populaire en inspirerende figuur voor fans over de hele wereld, niet alleen vanwege haar muzikale talenten, maar ook vanwege haar vastberadenheid en passie voor het vinden van succes op haar eigen voorwaarden.

Meer informatie over vermogen shakira en piqué vind je hier.

Zie hier meer: https://vietmasks.com/category/blog/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel vermogen shakira en piqué. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 36 vermogen shakira en piqué

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *