Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Volgorde Pirates of the Caribbean films: Alles wat je moet weten

Volgorde Pirates of the Caribbean films: Alles wat je moet weten

Toàn Bộ Hành Trình Chinh Phục Đại Dương | Pirates of the Caribbean Trọn Bộ

volgorde pirates of the caribbean films

De volgorde van de Pirates of the Caribbean films

De Pirates of the Caribbean filmreeks heeft ons al sinds 2003 vermaakt met avontuur, komedie en actie op zee. Met een cast met onder andere Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley zijn de films een groot succes geworden en hebben ze een grote en trouwe fanbase.

Maar in welke volgorde moet je de Pirates of the Caribbean films bekijken? Hieronder volgt een gids voor de juiste volgorde van de films, zodat je deze epische avonturen op de juiste manier kunt beleven.

1. Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)

De eerste film in de Pirates of the Caribbean reeks bracht ons het iconische personage van Captain Jack Sparrow, gespeeld door Johnny Depp. In deze film wordt de piratencode geïntroduceerd en krijgen we te maken met de vloek van de Black Pearl, die zijn bemanning tot ondode zeelieden maakt.

We maken ook kennis met Will Turner (Orlando Bloom), een smid die verliefd is op Elizabeth Swann (Keira Knightley), de gouverneursdochter. Samen gaan ze op zoek naar de Black Pearl om Elizabeth te redden en de vloek te verbreken.

2. Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest (2006)

De tweede film in de Pirates of the Caribbean reeks volgt direct de gebeurtenissen uit de eerste film op. Will en Elizabeth worden gearresteerd omdat ze Jack hebben geholpen te ontsnappen, terwijl Jack zelf op zoek is naar de sleutel tot de Dead Man’s Chest, waarin het hart van de legendarische Davy Jones is opgesloten.

Het verhaal wordt gecompliceerder door de komst van Lord Cutler Beckett, die de controle over de Seven Seas wil overnemen. Dit alles leidt tot een epische strijd tussen de Black Pearl en de Flying Dutchman, het schip van Davy Jones.

3. Pirates of the Caribbean: At World’s End (2007)

De derde film in de Pirates of the Caribbean reeks is misschien wel de meest ambitieuze. Het verhaal draait om de laatste strijd tussen de piraten en de East India Trading Company.

Will, Elizabeth en Captain Barbossa (Geoffrey Rush) gaan samen met Captain Jack Sparrow op zoek naar het einde van de wereld en het scheepskerkhof waar de Black Pearl gevangen zit. Maar om daar te komen, moeten ze eerst een alliantie sluiten met een groep Chinese piraten en de godheid Calypso bevrijden.

4. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

In de vierde film in de Pirates of the Caribbean reeks is Will Turner afwezig, terwijl Elizabeth Swann slechts een kleine rol heeft. In plaats daarvan krijgen we te maken met een nieuw personage, Angelica (Penélope Cruz), de dochter van de beruchte piraat Blackbeard (Ian McShane).

Captain Jack Sparrow wordt gedwongen om aan boord van het schip van Blackbeard te werken om de Fontein van de Eeuwige Jeugd te vinden. Ondertussen is Barbossa op zoek naar de Fontein om wraak te nemen op Blackbeard.

5. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)

In de meest recente film in de Pirates of the Caribbean reeks, krijgen we te maken met een nieuw personage genaamd Henry Turner (Brenton Thwaites), de zoon van Will Turner en Elizabeth Swann. Henry is op zoek naar de legendarische Drietand van Poseidon om zijn vader te bevrijden van zijn vloek als kapitein van de Flying Dutchman.

Ondertussen probeert Captain Jack Sparrow te overleven tegenover Captain Salazar (Javier Bardem), die uit het Dodenrijk is ontsnapt om wraak te nemen op Sparrow.

FAQs

1. Moet ik de Pirates of the Caribbean films in chronologische volgorde bekijken?

Nee, je hoeft de Pirates of the Caribbean films niet in chronologische volgorde te bekijken, omdat de films zelf al in chronologische volgorde zijn uitgebracht. Het wordt echter wel aangeraden om de films in de volgorde te bekijken waarin ze zijn uitgebracht, omdat de verhaallijn en de personages dan beter tot hun recht komen.

2. Is het nodig om alle Pirates of the Caribbean films te bekijken?

Nee, het is niet nodig om alle Pirates of the Caribbean films te bekijken. Elke film heeft zijn eigen verhaal en kan afzonderlijk worden bekeken. Er zijn wel terugkerende personages en situaties, dus als je de volledige Pirates of the Caribbean ervaring wilt hebben, is het aan te raden om alle films te bekijken.

3. Wie zijn de belangrijkste personages in de Pirates of the Caribbean films?

De belangrijkste personages in de Pirates of the Caribbean films zijn Captain Jack Sparrow (gespeeld door Johnny Depp), Will Turner (Orlando Bloom), Elizabeth Swann (Keira Knightley), Captain Barbossa (Geoffrey Rush), Davy Jones (Bill Nighy) en Blackbeard (Ian McShane).

4. Waar kan ik de Pirates of the Caribbean films bekijken?

De Pirates of the Caribbean films zijn beschikbaar op verschillende streamingdiensten zoals Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Ook zijn de films te koop op DVD en Blu-Ray.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: pirates of the caribbean-films 6, pirates of the caribbean volgende film, pirates of the caribbean nieuwe film, pirates of the caribbean 7′, pirates of the caribbean kijken, pirates of the caribbean cast, pirates of the caribbean 6, pirates of the caribbean deel 3

Bekijk de video over “volgorde pirates of the caribbean films”

Toàn Bộ Hành Trình Chinh Phục Đại Dương | Pirates of the Caribbean Trọn Bộ

Zie meer informatie: vietmasks.com

Afbeeldingen gerelateerd aan volgorde pirates of the caribbean films

Toàn Bộ Hành Trình Chinh Phục Đại Dương | Pirates of the Caribbean Trọn Bộ
Toàn Bộ Hành Trình Chinh Phục Đại Dương | Pirates of the Caribbean Trọn Bộ

pirates of the caribbean-films 6

Op 2003 kwam de eerste film van Pirates of the Caribbean uit, en sindsdien is de franchise uitgegroeid tot een van de meest populaire en geliefde filmreeksen ter wereld. Het verhaal van de eigenzinnige piraat Jack Sparrow en zijn avonturen op de zeven zeeën heeft fans over de hele wereld enthousiast gemaakt, en er wordt al een tijdje gespeculeerd over een zesde film in de serie.

Hoewel er geen officiële aankondiging is geweest van Pirates of the Caribbean 6, zijn er wel enkele geruchten en speculaties over waar het verhaal naartoe zou kunnen gaan. Hier zijn enkele dingen die we tot nu toe weten en wat we kunnen verwachten van de volgende film.

Het plot

Het is momenteel onduidelijk wat het plot van Pirates of the Caribbean 6 zou zijn, maar er zijn enkele hints in het laatste deel van de serie, Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge (ook bekend als Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales). Aan het einde van de film, nadat Jack Sparrow en zijn bemanning het hebben opgenomen tegen de kwaadaardige kapitein Salazar en zijn geestencrew, zien we een nieuwe dreiging op de horizon. Elizabeth Swann en Will Turner, die terug van de doden zijn, worden bezocht door een mysterieuze figuur die lijkt op Jack Sparrow.

Er wordt gespeculeerd dat deze Jack Sparrow-achtige figuur de broer van Jack kan zijn, gezien de gelijkenis tussen de twee. Er wordt ook gesuggereerd dat deze nieuwe dreiging te maken heeft met een zeemonster genaamd de Kraken, die voor het laatst werd gezien in de tweede Pirates of the Caribbean-film, Dead Man’s Chest.

Een andere mogelijkheid is dat de volgende film zich zal concentreren op de zoektocht naar de Fountain of Youth, zoals besproken in de vierde Pirates of the Caribbean-film, On Stranger Tides. Dit zou kunnen betekenen dat we terugkerende personages zien, zoals Angelica Teach, de dochter van de beruchte piraat Blackbeard en de voormalige liefde van Jack Sparrow. Er zou ook ruimte kunnen zijn voor een aantal nieuwe personages om zich bij de cast aan te sluiten.

De cast

Het is momenteel onduidelijk welke castleden zullen terugkeren voor Pirates of the Caribbean 6. Johnny Depp, die al sinds het begin van de franchise de rol van Jack Sparrow heeft gespeeld, is de laatste tijd in opspraak geraakt vanwege persoonlijke problemen en beschuldigingen van huiselijk geweld. Sommige fans hebben opgeroepen tot zijn ontslag uit de rol van Jack Sparrow, terwijl anderen pleiten voor zijn terugkeer.

Andere castleden die mogelijk terugkeren, zijn Orlando Bloom als Will Turner, Keira Knightley als Elizabeth Swann, en Geoffrey Rush als Captain Barbossa. Het is mogelijk dat er ook enkele nieuwe gezichten kunnen worden geïntroduceerd, afhankelijk van het verhaal en de setting van de film.

De regisseur

Op dit moment is het ook onbekend wie de regisseur van Pirates of the Caribbean 6 zal zijn. De eerste vier films werden allemaal geregisseerd door Gore Verbinski, terwijl de vijfde film werd geregisseerd door Joachim Rønning en Espen Sandberg. Er wordt gespeculeerd dat de producenten op zoek zijn naar een nieuwe regisseur om een ​​nieuwe stem in de franchise te brengen en de serie te vernieuwen.

Veel fans zijn echter bezorgd dat de volgende film niet hetzelfde gevoel van avontuur en humor zal hebben als de vorige delen zonder de betrokkenheid van Verbinski of Rønning en Sandberg. Aan de andere kant is er ook een kans dat een nieuwe regisseur frisse ideeën kan brengen, wat de franchise nog interessanter kan maken dan voorheen.

Veelgestelde vragen

Wanneer zal Pirates of the Caribbean 6 uitkomen?

Er is nog geen officiële releasedatum voor Pirates of the Caribbean 6 aangekondigd. Er zijn wel geruchten en speculaties dat de film ergens tussen 2022 en 2023 uitkomt. Het is mogelijk dat de pandemie vertraging heeft veroorzaakt, maar het is ook waarschijnlijk dat er gewacht wordt tot de juiste regisseur en cast is gevonden.

Zal Johnny Depp terugkeren als Jack Sparrow?

Het is momenteel onduidelijk of Johnny Depp terug zal keren als Jack Sparrow voor Pirates of the Caribbean 6. Depp is in opspraak geraakt vanwege beschuldigingen van huiselijk geweld en er zijn oproepen om hem uit de rol te ontslaan. Aan de andere kant zijn er ook veel fans die pleiten voor zijn terugkeer als het iconische personage. Het blijft afwachten of Depp terugkeert of dat er een nieuwe acteur voor de rol zal worden gevonden.

Welk verhaal zal Pirates of the Caribbean 6 volgen?

Er zijn verschillende mogelijke verhalen die Pirates of the Caribbean 6 zou kunnen volgen. Een mogelijkheid is dat de film zich richt op de zoektocht naar de Fountain of Youth, zoals besproken in de vierde film, On Stranger Tides. Een andere mogelijkheid is dat de film zich richt op de broer van Jack Sparrow en zijn confrontatie met de Kraken.

Wie zal de volgende regisseur zijn?

Er is op dit moment geen bevestigde regisseur voor Pirates of the Caribbean 6. Er wordt echter gespeculeerd dat de producenten op zoek zijn naar een nieuwe regisseur om een ​​nieuwe stem in de franchise te brengen en de serie te vernieuwen.

Wat zal de cast van Pirates of the Caribbean 6 zijn?

Het is nog niet bekend welke acteurs zullen terugkeren voor Pirates of the Caribbean 6. Johnny Depp is nog niet bevestigd om terug te keren als Jack Sparrow, terwijl Orlando Bloom, Keira Knightley en Geoffrey Rush mogelijk terugkeren als Will Turner, Elizabeth Swann en Captain Barbossa. Er is ook de mogelijkheid dat er nieuwe personages in de film zullen verschijnen.

Conclusie

Pirates of the Caribbean is een van de meest populaire en geliefde filmseries ter wereld, en fans kunnen niet wachten op de volgende film in de franchise. Hoewel er nog geen officiële aankondiging voor Pirates of the Caribbean 6 is geweest, zijn er talloze geruchten en speculaties over wat het plot zou kunnen zijn en wie er bij de cast betrokken zullen zijn.

Hoewel het onduidelijk is wanneer de film zal uitkomen en wie de regisseur zal zijn, kunnen fans blijven speculeren en zich verheugen op de volgende avonturen van Jack Sparrow en zijn bemanning op de zeven zeeën.

pirates of the caribbean volgende film

Pirates of the Caribbean is zonder twijfel één van de meest iconische filmfranchises in de geschiedenis van Hollywood. Het is dan ook niet verwonderlijk dat fans over de hele wereld vol ongeduld wachten op de volgende film in de reeks. Er zijn nog veel vragen over wat we kunnen verwachten van de aankomende Pirates of the Caribbean-film. Hier is een overzicht van wat we tot nu toe weten.

De Pirates of the Caribbean-franchise begon in 2003 met de release van Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl. Johnny Depp’s prestatie als Captain Jack Sparrow stal de show en maakte de film tot een instant-klassieker. De franchise is inmiddels uitgegroeid tot een zesluik, met de laatste film, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, die in 2017 in de bioscoop verscheen.

Na het succes van de laatste film werd al snel bekendgemaakt dat er een zevende Pirates of the Caribbean-film in ontwikkeling was. Hier is wat we tot nu toe weten over de volgende film in de franchise:

De titel van de nieuwe Pirates of the Caribbean-film is nog niet bekendgemaakt. Het is nog steeds onduidelijk hoe de filmmakers de film zullen noemen.

Er is nog geen officiële releasedatum voor de Pirates of the Caribbean-film. Maar we weten wel dat de productie waarschijnlijk pas volgend jaar zal beginnen. In 2023 is dus een realistischere vrijgavedatum.

Johnny Depp zal niet terugkeren als Captain Jack Sparrow in de nieuwe Pirates of the Caribbean-film. De reden hiervoor is niet bekendgemaakt, hoewel er geruchten zijn dat Depp ontslagen is vanwege recente controverse. In plaats daarvan zal Margot Robbie de hoofdrol spelen in de film. Het is nog niet bekend welke personage Robbie precies zal vertolken.

De nieuwe Pirates of the Caribbean-film zal geen direct vervolg zijn op eerdere delen in de franchise. In plaats daarvan zal het een geheel nieuw verhaal vertellen. Jerry Bruckheimer, die de franchise produceert, heeft aangegeven dat de nieuwe film het universum van Pirates of the Caribbean zal uitbreiden. De film zal vernieuwend zijn en nieuwe mythen toevoegen. Een herstart dus, ietwat getrouwer aan het bronmateriaal, maar met toch iets nieuwe, zodat de fans niet teleurgesteld worden.

De regisseur van de nieuwe Pirates of the Caribbean-film is niet bekendgemaakt. De laatste films werden geregisseerd door Joachim Rønning en Espen Sandberg, maar er is nog geen bevestiging dat zij terugkeren voor de volgende film.

Er zijn nog geen officiële castleden aangekondigd voor de film, behalve Margot Robbie.

Er is ook nog niets bekend over de plot van de nieuwe Pirates of the Caribbean-film. Volgens sommige geruchten gaat de film over een vrouwelijke piraat die op zoek is naar een legendarische schat. Er zijn echter nog geen officiële bevestigingen van dit verhaal.

FAQs:

Wanneer wordt de nieuwe Pirates of the Caribbean-film uitgebracht?
Er is nog geen officiële releasedatum voor de film. Maar aangezien de productie waarschijnlijk volgend jaar pas zal beginnen, is het realistisch om te verwachten dat de film niet eerder dan 2023 in de bioscoop zal verschijnen.

Wie zal de hoofdrol spelen in de nieuwe Pirates of the Caribbean-film?
Johnny Depp zal niet terugkeren als Captain Jack Sparrow in de nieuwe film. In plaats daarvan zal Margot Robbie de hoofdrol spelen. Het is nog niet bekend welk personage Robbie precies zal spelen.

Wat weten we over de plot van de nieuwe Pirates of the Caribbean-film?
Er is nog niets officieel bekend over de plot van de nieuwe film. Geruchten suggereren echter dat de film gaat over een vrouwelijke piraat die op zoek is naar een legendarische schat.

Wie zal de nieuwe Pirates of the Caribbean-film regisseren?
Er is nog geen regisseur aangekondigd voor de nieuwe Pirates of the Caribbean-film. De laatste twee films werden geregisseerd door Joachim Rønning en Espen Sandberg, maar er is nog geen bevestiging of zij terugkeren om de nieuwe film te regisseren.

Zal de nieuwe Pirates of the Caribbean-film een vervolg zijn op de eerdere delen in de franchise?
Nee, de nieuwe Pirates of the Caribbean-film zal geen direct vervolg zijn op eerdere delen in de franchise. In plaats daarvan zal het een geheel nieuw verhaal vertellen dat het universum van Pirates of the Caribbean uitbreidt en vernieuwend is.

In welke richting zullen de vervolgfilms in de Pirates of the Caribbean-franchise in de toekomst gaan?
Er zijn geen officiële aankondigingen gedaan over de toekomst van de Pirates of the Caribbean-franchise na de release van de zevende film. Het lijkt echter wel waarschijnlijk dat er nog meer films zullen volgen, gezien het succes van de franchise. Het is nog onduidelijk of Margot Robbie’s personage zal terugkeren voor toekomstige films.

In conclusie, er is nog veel onzekerheid rond de volgende Pirates of the Caribbean-film. Wat we wel weten, is dat de film een nieuwe richting zal inslaan met een nieuw verhaal en een andere hoofdrolspeler. Het is onduidelijk wie de film zal regisseren en welke acteurs zullen terugkeren, behalve Margot Robbie. Fans moeten dus nog even geduld hebben voordat er meer details vrijgegeven worden.

Meer informatie over volgorde pirates of the caribbean films vind je hier.

Zie hier meer: Top 820 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel volgorde pirates of the caribbean films. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 53 volgorde pirates of the caribbean films

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *